Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπ. Δικαιοσύνης: Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την καθαρίστρια που καταδικάστηκε!

Από μέλη του συνδικάτου εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής

23 Νοεμβρίου 2018 18:12
Υπ. Δικαιοσύνης: Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την καθαρίστρια που καταδικάστηκε!

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην καταδικασθείσα καθαρίστρια από τον Βόλο που πλαστογράφησε το πτυχίο Δημοτικού (από Ε' τάξη το έκανε ΣΤ' τάξη) προκειμένου να εξασφαλίσει θέση εργασίας πραγματοποίησαν μέλη του συνδικάτου εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πενταμελής επιτροπή του συνδικάτου έγινε δεκτή στο υπουργείο, όπου και αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα με τα αιτήματα των συγκεντρωμένων και κυρίως αυτό που αφορά στην απελευθέρωση της καθαρίστριας από τον Βόλο.

Στο πλευρό της 53χρονης, η οποία είναι μητέρα και ο σύζυγος της έχει διαπιστωμένη αναπηρία 63%, έχουν από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας της ταχθεί οι συνάδελφοι της στον Δήμο Βόλου, ενώ και το Σωματείο Καθαριστών-Καθαριστριών Νόμου Μαγνησίας χαρακτηρίζει άδικη την απόφαση καταδίκης της, υπογραμμίζοντας πως δεν έκλεψε το Δημόσιο, αντίθετα προσέφερε εργασία.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους της, η κάθε ημέρα φυλάκισης της 53χρονης ισοδυναμεί με φυσική και οικονομική εξόντωση της ίδιας και της οικογένειας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καψούρης ο Μάριος Πρίαμος από το Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του!

Πάντως, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο συνήγορος της 53χρονης Γιώργος Σινέλης έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και εχει φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο κατόπιν παρέμβασης της εισαγγελέως Ξένης Δημητρίου.

Αξιζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα την επισκέφτηκε στις φυλακές Θήβας όπου κρατείται ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share