Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Black Friday χωρίς ουρές: Στο κυνήγι της προσφοράς από νωρίς το πρωί!

Οι πρώτες εικόνες και βίντεο!

23 Νοεμβρίου 2018 09:30
Black Friday χωρίς ουρές: Στο κυνήγι της προσφοράς από νωρίς το πρωί!

Η Black Friday έχει απλώσε σε... Black week και έτσι όπως φαίνεται δεν θα δούμε φέτος τις ουρές που παρατηρούνταν τα προηγούμενα χρόνια όταν η Μαύρη Παρασκευή με τις καταρρεύσεις τιμών διαρκούσε μόλις μια ημέρα.

Φυσικά, δεν ήταν λίγο εκείνοι που ξύπνησαν πρωί πρωί κυνηγώντας ή και ελπίζοντας σε μια ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση από αυτή των προηγούμενων ημερών.

Η διευθύντρια επικοινωνίας των Public μιλώντας στο iefimerida μεταξύ άλλων τόνισε ότι η σημερινή ημέρα είναι μια γιορτή του λιανεμπορίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Κλάμα στο Twitter: "Ο επόμενος γύρος είναι υπόθεση γυναικών λέει ο Λέντζας και παίζει η Μαριάννα"!

«Οι πελάτες ενδιαφέρονται περισσότεροι για τηλεόρασεις, κινητά και laptops. Οι εκπτώσεις φθάνουν έως το 60%. Μπορεί κανείς να βρει καλή τηλεόραση, smart, με όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί και επώνυμη, στα 169 ευρώ, ενώ κινητό μπορεί να αγοράσει από 25 ευρώ».

Πάντως, υπήρξαν και οι εξαιρέσεις εκείνων που επισκέφθηκαν καταστήματα με κάθε τι ηλεκτρονικό, αλλά προτίμησαν να αγοράσουν κόμικς! Οπως είπε στο iefimerida ένας από τους πελάτες «Ηρθα να αγοράσω κόμικ, είναι ό,τι καλύτερο. Είχε 40 ευρώ, τώρα έχει 28 και είναι φθηνότερο από ό,τι να το παραγγείλω από το εξωτερικό, το έχω ψάξει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο! Η διάψευση για όσα ακούγονται!

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share