Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ: Πήγε στο νοσοκομείο με το ποδήλατο και καρφωμένο μαχαίρι στο κρανίο του!

Σοκάρει η εικόνα!

22 Νοεμβρίου 2018 12:15
Σοκ: Πήγε στο νοσοκομείο με το ποδήλατο και καρφωμένο μαχαίρι στο κρανίο του!

Με το στόμα ανοικτό έμειναν άπαντες σε μία κλινική στη Νότια Αφρική, όταν είδαν έναν άνδρα που είχε πέσει θύμα επίθεσης, να καταφτάνει με το ποδήλατό του, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του, να μπαίνει μέσα και να ζητάει ατάραχος να τον δει κάποιος γιατρός.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή κοντά στο Κέιπ Τάουν και δημοσιοποιήθηκε από τον Νοτιοαφρικανό πρώην πρωταθλητή ποδηλασίας Wimpie van der Merwe.

Το θύμα, ο 34χρονος Σον Γουέιν πήγαινε με το ποδήλατό του στη δουλειά του όταν δέχτηκε επίθεση από δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων τον μαχαίρωσε στο κεφάλι. Οι δράστες επιχείρησαν να του πάρουν το ποδήλατο αλλά αυτός, παρά με την λεπίδα μήκους 15 εκατοστών να είναι καρφωμένη στο κεφάλι του, πάλεψε μαζί τους και κατάφερε να ξεφύγει.

Ανέβηκε στο ποδήλατό του και διένυσε απόσταση 800 μέτρων, φτάνοντας σε μία κλινική. "Ήταν συνταρακτικό να τον βλέπεις με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην μία πλευρά του κρανίου του. Ήταν πολύ ήρεμος και είχε διαύγεια, αν και αιμορραγούσε πολύ. Ρώτησε πολύ ευγενικά αν υπήρχε ελεύθερος γιατρός για να τον δει. Ήταν πολύ τυχερός γιατί αν και το μαχαίρι καρφώθηκε στο κρανίο του, η λεπίδα λύγισε κατά την πρόσκρουση στο κόκκαλο και πήγε προς το πρόσωπό του, έξω από το κρανίο. Ήταν πολύ τυχερός γιατί η λεπίδα τον χτύπησε λάθος σημείο για να τον σκοτώσει" δήλωσε ο επικεφαλής γιατρός της κλινικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (22/11) την Επικράτεια;

Και πρόσθεσε: "Πάλεψε για να πάρει πίσω το ποδήλατό του και οδήγησε σε μας, μπήκε μέσα και ζήτησε ήρεμα βοήθεια. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα".

Τον 34χρονο μετέφερε με αυτοκίνητό της γιατρός της κλινικής σε κοντινό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, με την κατάστασή του να είναι σταθερή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share