Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη: Διαβολογυναίκα σκότωσε τον εραστή της, τον έκανε κιμά και τον σέρβιρε σε εργάτες!

Τον μαγείρεψε με... ρύζι

21 Νοεμβρίου 2018 17:08
Φρίκη: Διαβολογυναίκα σκότωσε τον εραστή της, τον έκανε κιμά και τον σέρβιρε σε εργάτες!

Μία γυναίκα ομολόγησε ότι σκότωσε τον εραστή της, τεμάχισε το άψυχο σώμα του σε μικρά κομμάτια για να τον κάνει κιμά και μετά τον μαγείρεψε... με ρύζι.

Στη συνέχεια έδωσε το φαγητό σε εργάτες οικοδομής. Το έγκλημα ήρθε στο φως όταν οι αστυνομικοί βρήκαν ένα δόντι στο μπλέντερ της. Φυσικά, οι Πακιστανοί οικοδόμοι που εργάζονται στη Σαουδική Αραβία, δεν φαντάστηκαν ότι το γεύμα που τους πρόσφερε η γυναίκα από το Μαρόκο, περιείχε ανθρώπινο κρέας.

Η αδίστακτη γυναίκα συνελήφθη τρεις μήνες μετά το φονικό και ομολόγησε ότι σκότωσε τον επί επτά χρόνια σύντροφό της. Η 30χρονη υποστήριξε ότι το χέρι της όπλισε η ζήλεια για τον σύντροφό της, ο οποίος ήταν μόλις 20 ετών και την παράτησε, λέγοντας της ότι επρόκειτο να παντρευτεί μια ξαδέλφη του στο Μαρόκο.

Η γυναίκα που τα τελευταία χρόνια συντηρούσε τον άνδρα, δεν μπόρεσε να δεχθεί την προδοσία και αποφάσισε να τον σκοτώσει. Μάλιστα το έγκλημα μπορεί να παρέμενε στο σκοτάδι, αν ο αδελφός του θύματος δεν ξεκινούσε έρευνες για να τον εντοπίσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία σε αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα!

Ο αδελφός κατήγγειλε στην αστυνομία ότι όταν πήγε στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, η γυναίκα του έκλεισε την πόρτα στη μούρη, λέγοντας ότι έδιωξε τον αδελφό του από το σπίτι όταν της είπε ότι θα παντρευτεί μια άλλη.

Στη συνέχεια, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και βρήκε το δόντι του άτυχου 20χρονου στο μπλέντερ της συντρόφου του. Το τεστ DNA απέδειξε ότι το δόντι του ανήκει, ενώ η γυναίκα τους είπε ότι τον έκανε κιμά για να μπορέσει να τον μαγειρέψει με ρύζι. Ότι δεν μπορούσε να κάνει κιμά, το πέταξε στα αδέσποτα σκυλιά της γειτονιάς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share