Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα μιλούν για την ημέρα που έχασαν τον γιο τους! (video)

Πώς έμαθαν ότι ο γιος τους έχει πεθάνει;

21 Νοεμβρίου 2018 12:37
Για πρώτη φορά οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα μιλούν για την ημέρα που έχασαν τον γιο τους! (video)

Οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, έσπασαν τη σιωπή τους...

Στη σημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, "Αλήθειες με την Ζήνα", βγήκαν on air για πρώτη φορά οι γονείς του Κατσίφα, μετά τον χαμό του.

Οι άνθρωποι προσπαθώντας να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μιλούν στην κάμερα, και εξηγούν τι ακριβώς συνέβη εκείνη την "μαύρη" ημέρα, όπου οι αλβανικές αρχές τους στέρησαν το παιδί τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κατσίφας, περιγράφει την σκηνή πριν μάθει ότι ο γιος του είναι νεκρός, λέγοντας πως τον έψαχναν παντού, μπήκαν μέσα στο σπίτι και κοίταξαν κάθε γωνία, ενώ η μάνα λέει πως ο Κωνσταντίνος είχε κάποια λεφτά στην ντουλάπα του, που του τα πήραν.

Όσο για το πώς το έμαθαν;

Η μητέρα του, αναφέρει πως δεν ήξερε τίποτα. Στην αρχή ξεκίνησαν να υπάρχουν ελικόπτερα παντού, ενώ στην συνέχεια κυκλοφορούσαν κουκουλοφόροι,ώσπου μπήκαν στο σπίτι τους, την χτύπησαν, και έτσι έμαθε τι συμβαίνει με το παιδί της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τροχαίο στη Κυπαρισσία: Τραγική ειρωνεία στο ίδιο σημείο είχε σκοτωθεί και ο παππούς του 15χρονου Χρήστου!

Οι γονείς του αδικοχαμένου Κατσίφα, αναφέρουν πως τον παρακολουθούσαν επί 5 ολόκληρα χρόνια, ενώ έχουν τρομερή οργή μέσα τους για τον Ράμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι "γαιδούρι της κυβερνήσεως και αλλόθρησκος...".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share