Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ό,τι τραβάει η όρεξη σου, θα το βρεις στο 11888 giaola!

5 Δεκεμβρίου 2018 16:02
Ό,τι τραβάει η όρεξη σου, θα το βρεις στο 11888 giaola!

Το πρωί μόλις μπεις στο γραφείο πρώτα παραγγέλνεις από το app στο smartphone σου έναν διπλό καπουτσίνο και μετά ανοίγεις τον υπολογιστή;

Την ώρα του meeting το μυαλό σου ταξιδεύει στα νόστιμα spring rolls που φτιάχνει το κινέζικο εστιατόριο στη γωνία; Το βράδυ ανυπομονείς να παραγγείλεις online την αγαπημένη σου πίτσα; Tώρα μπορείς να κάνεις αυτά, κι άλλα πολλά, μέσα από την υπηρεσία 11888 giaola:

Θα δώσεις την παραγγελία για το φαγητό ή τον καφέ σου διαλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα συνεργαζόμενων καταστημάτων, είτε από το site είτε από την αντίστοιχη εφαρμογή (Apple ή Android).

Θα ακολουθήσεις τρία, απλά βήματα: Διαλέγεις την κουζίνα που θέλεις μέσα από μια μεγάλη λίστα επιλεγμένων καταστημάτων, κάνεις "κλικ" στο πιάτο της επιλογής σου και ολοκληρώνεις με τον τρόπο πληρωμής που σε εξυπηρετεί.

Σημείωσε πως η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη για παραγγελίες εντός Αττικής αλλά σύντομα θα καλύψει όλη την Ελλάδα. Και μια συμβουλή: Μην χάνεις χρόνο, γιατί τώρα το 11888 giaola σού κάνει δώρο 3€ σε κάθε παραγγελία! Μπες ΕΔΩ για να αποκτήσεις το κουπόνι!

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share