Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η κίνηση ματ της Βικτώριας Καρύδα για την κληρονομιά που άφησε ο Γιάννης Μακρής!

Ραγδαίες εξελίξεις!

20 Νοεμβρίου 2018 12:12
Η κίνηση ματ της Βικτώριας Καρύδα για την κληρονομιά που άφησε ο Γιάννης Μακρής!

Επέστρεψε στην Αθήνα για να βάλει σε τάξη τη ζωή της και να φροντίσει τα παιδιά της, εξασφαλίζοντας τα κληρονομικά δικαιώματά τους μετά τον χαμό του πατέρα τους.

Αν και βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με συνθήκες που δεν είχε φανταστεί, καλώς η ίδια αγνοούσε τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» που είχε ο σύζυγός της Γιάννης Μακρής και δίνει μάχη για να συνειδητοποιήσει τη νέα πραγματικότητα, η Βικτώρια Καρύδα καλείται να αντιμετωπίσει και τα πρακτικά ζητήματα που ανακύπτουν από τον απρόσμενο και βίαιο θάνατό του. Μεταξύ αυτών είναι και τα ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία του θανόντος, με τα οποία το μοντέλο δεν είχε ασχοληθεί μέχρι πρότινος, με αποτέλεσμα να μην έχει καν γνώση για την ακριβή περιουσία του Γιάννη Μακρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή σου Γιάννη Μπέζο: Εγωπαθής και προκλητικός ο ηθοποιός!

Για τον λόγο αυτόν αλλά και για το σύνολο των υποθέσεων της απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό, τον οποίο εξουσιοδότησε για να αναλάβει όλα τα μέτωπα που είναι ανοιχτά. Ο ίδιος επισημαίνει σε γνωστή απογευματινή εφημερίδα: «Η κύρια Καρύδα μάς ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεων της για τις οποίες θα κινηθούμεώστε να διασφαλιστούν τα κληρονομικά δικαιώματα των κοινών τους τέκνων».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share