Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Το θέαμα που αντίκρισαν πάγωσε τους πάντες!

Πήγαν κοντά και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί!

19 Νοεμβρίου 2018 11:32
Κρήτη: Το θέαμα που αντίκρισαν πάγωσε τους πάντες!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, όταν το πρωί της Κυριακής (18-11-2018) ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα. Η θάλασσα, είχε ξεβράσει στην παραλία δύο νεκρά κρι – κρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Το κατόρθωμα του Σκλαβενίτη που ξεπέρασε ΔΕΗ, ΟΤΕ και τράπεζες!

Μάλιστα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, τα κέρατά τους είναι μπλεγμένα, κάτι που πιθανόν να σημαίνει, σύμφωνα με τους κατοίκους, ότι κατέληξαν στη θάλασσα ενώ πάλευαν μεταξύ τους, στη νησίδα των Αγίων Θεοδώρων. Είναι γνωστό ότι στο νησάκι, ζει ένας σημαντικός πληθυσμός του Κρητικού αιγάγρου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε o κ. Φωτάκης, δασολόγος – τμηματάρχης στον τομέα προστασίας και διαχείρισης δασών, τα ζώα έχουν ήδη παραδοθεί στον φορέα διαχείρισης του Εθνικού Δρυμου Σαμαριάς στον οποίο εντάσσεται και η νησίδα των Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να διαπιστωθεί πως βρέθηκαν στην θάλασσα.

Η πρώτη εκτίμηση πάντως όπως σημείωσε ο κ. Φωτάκης είναι πως, οι δύο αρσενικοί Κρητικοί Αίγαγροι τσακώνονταν, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει συνεχώς αυτή την περίοδο, που είναι περίοδος ζευγαρώματος, με συνέπεια να βρεθούν στη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός είναι ο 2ος άνδρας και μάλιστα κούκλος που συμφώνησε για το Survivor 3!

Οι εικόνες από την παραλία στα Χανιά

Πηγή: zarpanews.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share