Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστική μάχη με τον καρκίνο για την Γωγώ Μαστροκώστα!

Οι τραγικές ώρες!

18 Νοεμβρίου 2018 13:07
Συγκλονιστική μάχη με τον καρκίνο για την Γωγώ Μαστροκώστα!

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, η γέννηση της κόρης της, για τη Γωγώ Μαστροκώστα σκιάστηκε από το μεγαλύτερο σοκ: Την είδηση ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού!

Με συγκλονιστικό τρόπο η πρώην γυμνάστρια μίλησε για την περιπέτεια της ζωής της στα Βραβεία για τις Γυναίκες της Χρονιάς αλλά και σε περιοδικό. Όπως είπε: «Θα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και η νίκη έχει σχέση με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη νόσο και όχι πόσα χρόνια θα ζήσεις». Ο καρκίνος διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια μέσα στο μαιευτήριο, τρεις ημέρες αφού είχε φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της και με έναν παράδοξο τρόπο. Ενώ ο γυναικολόγος της προσπαθούσε να τη βοηθήσει στο θηλασμό, ψηλάφισε τυχαία τον όγκο. Και τότε άρχισε ο Γολγοθάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Διαρροή: Ποιος παίκτης κερδίσει στην μονομαχία και δεν είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;

Συμπαραστάτη σε κάθε δύσκολη στιγμή είχε τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα. Και όταν πόνεσε, και όταν έκλαψε, και όταν αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Αμερική για να σώσει τη ζωή της. Αντλούσε δύναμη από εκείνον και από τη νεογέννητη κορούλα της για την οποία ήθελε και έπρεπε να παλέψει.

Το σοκ ήταν μεγάλο όταν έχασε τα μαλλιά της, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια της, αλλά η Γωγώ στάθηκε δυνατή για την οικογένειά της και διεκδίκησε το δικαίωμα στη ζωή και την ελπίδα! Αποφάσισε ότι «δεν αξίζει στο μωρό μου να μεγαλώσει χωρίς την μητέρα του» και άρχισε η ίδια να πιστεύει ότι θα τα καταφέρει και ότι θα βγει νικήτρια.. Η Γωγώ αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της για να δώσει το παράδειγμα και στις νέες γυναίκες να ψαχτούν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share