Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ!!! Όταν ο Ρουπακιώτης άκουσε τη γκρίνια του έγκλειστου Λάκη Γαβαλά!!!

19 Απριλίου 2013
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ!!! Όταν ο Ρουπακιώτης άκουσε τη γκρίνια του έγκλειστου Λάκη Γαβαλά!!!

Ηταν μια σπάνια στιγμή για τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη όταν επισκέφθηκε την VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον προφυλακισμένο πρώην πανίσχυρο υπουργό Εθνικής Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλο.

Χαιρετήθηκαν, αντήλλαξαν ορισμένες κουβέντες, ο Ακης δεν εξέφρασε κανένα παράπονο για τις συνθήκες κράτησής του, ούτε καν ζήτησε κάποια εξυπηρέτηση ή διευκόλυνση, ήταν χαμογελαστός και φαινόταν ότι περίμενε να έρθει η Δευτέρα, ημέρα που θα αρχίσει, όπως χαρακτηρίστηκε, «η μητέρα των δικών», όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη, επισκέφθηκε και τον διασημότερο έγκλειστο ένοικο της πτέρυγας VIP του Κορυδαλλού, τον Λάκη Γαβαλά. Στη συνάντηση αυτή ο υπουργός άκουσε γκρίνια, σε αντίθεση με τη συνάντηση που είχε με τον Ακη που ήταν γεμάτη με χαμόγελα. Ο μόδιστρος διαμαρτυρήθηκε για τις συνθήκες κράτησής του και πρότεινε στον κ. Ρουπακιώτη να αποφυλακισθεί και ως αντάλλαγμα να δώσει στο Δημόσιο τα ακίνητα που διαθέτει, τα οποία είναι, όπως είπε, μεγαλύτερης αξίας από ό,τι τα χρέη του προς το Δημόσιο.

www.iefimerida.gr

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share