Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΝΑΙ! Υπάρχει ομορφιά και μετά την μαστεκτομή!!! Η Kelly είναι ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! (PHOTOS)

18 Απριλίου 2013
ΝΑΙ! Υπάρχει ομορφιά και μετά την μαστεκτομή!!! Η Kelly είναι ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! (PHOTOS)

Η Κέλλυ Ντέιβιντσον παρά το νεαρό της ηλικίας της (34) είναι μια αληθινή αγωνίστρια και προσφέρει μήνυμα ελπίδας και δύναμης στις αμέτρητες γυναίκες που υποφέρουν από τη μάστιγα της εποχής μας, τον καρκίνο του στήθους.

Ο καρκίνος και η διπλή μαστεκτομή

Μόλις στα 27 της χρόνια και έχοντας προσβληθεί ήδη τρεις φορές από καρκίνο, η Κέλλυ αναγκάστηκε να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή.

Μετά την αφαίρεση στήθους, αποφασίζει να κάνει τη διαφορά και αντί να μπει ξανά στο χειρουργείο για ανασκευαστική επέμβαση στήθους, μπαίνει σε ένα τατουατζίδικο και χτυπάει στο στήθος της μία φανταστική σκηνή!

«Είναι το σύμβολο της τιμής και της δύναμής μου. Μου θυμίζει κάθε μέρα τη μάχη που έδωσα. Κέρδισα αυτόν τον πόλεμο και ευτυχώς το ξεπέρασα τελείως», δηλώνει χαμογελαστή πια στην Toronto Star. Γι' αυτό το λόγο, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της στη σελίδα «Why We Ink»(Γιατί χτυπάμε τατουάζ;) στο Facebook και ξαφνιάστηκε ευχάριστα με την υποστήριξη και τα σχόλια των υπόλοιπων χρηστών.

«Είναι πραγματικά ολέθριο για οποιαδήποτε γυναίκα να χάσει το στήθος της, καθώς αυτό είναι το σύμβολο της θηλυκότητάς της», αναφέρει χαρακτηριστικά στην Ottawa Sun ενώ τονίζει «είμαι ακόμα ο εαυτός μου, είμαι ακόμα όμορφη. Δε χρειάζομαι το στήθος για να νιώθω έτσι».

Δεν είναι μόνη

Το 2011 ο David Jay παρουσίασε το the SCAR Project με φωτογραφίες γυναικών που νίκησαν τον καρκίνο του στήθους, ενώ το Φεβρουάριο του 2013 το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο η Jill Brzezinski-Conley για να γιορτάσει τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο που είχε φτάσει το 4ο στάδιο, έλαβε πάνω από 19,500 likes και πάνω από 5,000 κοινοποιήσεις στο Facebook. Ακολούθησαν αρκετές αντίστοιχες κινήσεις από ανθρώπους που ήθελαν να μεταδώσουν την ελπίδα και την πίστη,αλλά και την ευαισθητοποίηση στον αγώνα του καρκίνου του στήθους και στους υπόλοιπους συνανθρώπους τους.

www.iefimerida.gr

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share