Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

O punk Κοσμάς Λιβανός εκπλήσσει ξανά! Ο "άγριος" γιος εφοπλιστή πουλάει...ρούχα!!! (PHOTOS)

18 Απριλίου 2013
O punk Κοσμάς Λιβανός εκπλήσσει ξανά! Ο

Εξακολουθεί να υποστηρίζει το δικό του μουσικό «κίνημα» που ακροβατεί ανάμεσα στην ποπ, τη ροκ και την πανκ, σολάρει στη σκηνή, δίνοντας τα... πάντα όλα, κάνοντας σαν αγριεμένο άλογο και κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Ο «Livan», γιος του εφοπλιστή Διονύση Λιβανού στα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν απ' όταν έκανε το μεγάλο «μπαμ» στην παγκόσμια μουσική, αρχικά με το «Democricy» και έπειτα με το CD «Happy returns», έχει κάνει διάφορα. Καταρχάς πολλά χιτ χωρίς να το... διατυμπανίζει! Τώρα, «χτυπάει» και με ρούχα που φέρουν την υπογραφή του.

Ο νεαρός, που παρεμπιπτόντως έχει και μάστερ στο βιογραφικό του, λατρεύει τους Clash, τους Lynyrd Skynyrd και τον David Bowie. Άνοιξε συναυλία των Def Leppard, φωτογραφήθηκε με τον κολλητό του Steve Tyler των Aerosmith, ανέβηκε στην κορυφή των παγκόσμιων charts με τραγούδια που τρέλαναν τους φαν του, όπως το «Vampiric», το επηρεασμένο από τα σπαγγέτι-γουέστερν «Little White Lies»...

Ακόμα το «Undead» και «Off the Grid» είναι από τα κομμάτια του που χτύπησαν πικ στα παγκόσμια μουσικά charts. Είδωλό του είναι ο Malcolm McLaren (η ψυχή των Sex Pistols - και πρώην σύντροφος της «punk γιαγιάς της μόδας» Vivien Westwood) και μέσα από τη σελίδα του στο Facebook συστήνεται σε όσους δεν τον γνωρίζουν. Ο Κοσμάς Λιβανός, που πέρα από το τραγούδι, παίζει μπάσο, κιθάρα και πιάνο, τονίζει: «Στόχος μου είναι να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται, να νιώθουν πράγματα. Όταν σου σηκώνεται η τρίχα, νιώθεις αυτή την πρωταρχική ένωση με τον κόσμο: Τότε ζητάω τα πάντα για το κοινό μου και τους τα δίνω μέσα από τη μουσική μου».

Στα τέλη του Φεβρουαρίου επέστρεψε με το νέο κομμάτι του, το «End of the World», το οποίο ήδη έχει γίνει επιτυχία, ενώ έχει στήσει ολόκληρη βιομηχανία γύρω από το όνομά του πουλώντας μπλουζάκια με τις αφίσες από τις συναυλίες του. Επειδή, μάλιστα, είναι και στο πνεύμα της εποχής -και εννοούμε της... κρίσης- τα διαθέτει στην πολύ χαμηλή τιμή των 15 ευρώ(!). Πανέξυπνο.

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share