Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ψάχνουν στρατόπεδο για να το μετατρέψουν σε φυλακή και να φυλακίζουν εκεί όσους χρωστούν!!!

18 Απριλίου 2013
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Ψάχνουν στρατόπεδο για να το μετατρέψουν σε φυλακή και να φυλακίζουν εκεί όσους χρωστούν!!!

Το υπουργείο Δικαιοσύνης βρίσκεται σε αναζήτηση στρατοπέδου προκειμένου να μεταφερθούν εκεί οι κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης μιλώντας στη βουλή για το πρόβλημα της συμφόρησης των ελληνικών σωφρονιστικών ιδρυμάτων, εξήγησε ότι «αναζητούνται χώροι, σε αγροτικά καταστήματα κράτησης για όσους έχουν ποινές έως δύο έτη και έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα» και πρόσθεσε πως «μέχρι να ολοκληρωθούν οι νέες δομές στα αγροτικά καταστήματα αναζητούμε προσωρινές λύσεις. Όντως αναζητούμε στρατόπεδο εντός της Αττικής ώστε με την κατάλληλη διαμόρφωση να πάνε εκεί οι άνθρωποι και να έχουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης».

Ακόμη ανέφερε πως «το 67% του πληθυσμού των φυλακών είναι αλλοδαποί. Εάν δεν τους είχαμε τότε οι φυλακές θα έφταναν και θα περίσσευαν για τους Έλληνες κρατουμένους» και συμπλήρωσε πως γίνονται διαπραγματεύσεις με τον Αλβανό ομόλογό του προκειμένου οι Αλβανοί κρατούμενοι να μεταφέρονται από τα ελληνικά στα αλβανικά σωφρονιστικά καταστήματα.

www.iefimerida.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share