Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 18/04/2013 by F’Ariel!

18 Απριλίου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 18/04/2013 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και από έμπνευση δε παίζει τίποτα, όμως, είμαι ακόμα εδώ, σα το αστέρι που τρεμοσβήνει, έτοιμο να πέσει από τον ουρανό και να χαθεί στο οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή και ώρα! Κάτι έχει εξαφανιστεί από μέσα μου, κάτι μου λείπει.. Το θέλω πολύ, το ξέρει και συνεχίζει και με βασανίζει, γιατί προφανώς του αρέσει ..αυτή η κατάσταση!! Συνεχίζω να βασανίζομαι, να χάνω το μυαλό μου, να βυθίζομαι στις σκέψεις και να νιώθω μερικές φορές, περισσότερο κοντά από ποτέ! Όμως τότε ξυπνάω, ταράζομαι και αναρωτιέμαι, τελικά τι είναι αλήθεια και τι ψέματα..!!

.."Everything you can imagine is real"..

Κριός
Όλοι έχουμε καλές και κακές αναμνήσεις στη ζωή μας, δεν είστε οι μόνοι, το θέμα είναι τι θα κρατήσετε για εσάς και τι θα πετάξετε στα σκουπίδια! Let it go, που λέμε και έφτασε ο καιρός, να ανοίξετε μια νέα σελίδα και να ζωγραφίσετε κάτι διαφορετικό. Θα έχετε τη στήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους, όχι όμως από όλους! Δύσκολη ημέρα για τα επαγγελματικά σας, νεύρα αρκετά, όμως η αξία και οι ικανότητές σας θα φανούν, να είστε σίγουροι!

Ταύρος

Ο έρωτας, η αγάπη, η οικογένεια και τα λεφτά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οι μοναχικοί της παρέας μη το βάζετε κάτω, ανοίξτε τα ματάκια σας και κάντε και εσείς το πρώτο βήμα, εάν χρειάζεται! Οι ρημάδες οι εκκρεμότητες που έχετε κοντεύουν να κλείσουν, άσχετα εάν έχετε ξεπαραδιαστεί. Όμως επειδή έχετε και άλλες ανάγκες, ηρεμίστε και τα έπιπλα μπορούν να καθυστερήσουν λίγο ακόμα..

Δίδυμος
Πάλι τρώγεστε με τα ρούχα σας και πάλι θα βρείτε πράγματα στη ζωή σας που δε σας αρέσουν και θα θελήσετε να τα αλλάξετε. Ελπίζω να αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, γιατί οτιδήποτε άλλο θα είναι άκρως βασανιστικό! Δε πρέπει να αλλάξετε πιστεύω, έτσι από τη μια στιγμή στην άλλην, γιατί οι απαντήσεις που περιμένετε είναι καθοδόν και θα είναι κρίμα να έρθουν και εσείς να λείπετε!!

Καρκίνος
Οι καλές ημέρες συνεχίζουν να υπάρχουν, όμως το πρόγραμμά σας αντί να αδειάζει κάπως, έχει υπερχειλίσει, που σημαίνει ότι σήμερα ειδικά πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να το αδειάσετε!! Καίγεστε γιατί ενώ έρχονται χαρμόσυνες εκπλήξεις, έρχονται και απρόοπτα γεγονότα, που θα απαιτήσουν τη προσοχή σας 100%..!! Για αυτό μην αναρωτιέστε τι και πώς, τρέξτε να προλάβετε! Ερωτικά ευτυχώς που κάτι κινείται..!!

Λέων
Τσίτα τα γκάζια, κυρίως για θέματα δουλειάς! Συγκεντρωθείτε κα βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει γιατί αλλιώς θα φάτε τα μούτρα σας και θα φταίτε μόνο εσείς! Θα τα παίξετε εντελώς από τη κούραση, όμως σήμερα ειδικά δε θα έχει καμία σημασία. Διώξτε για λίγο το χαζοχαρούμενο ύφος από επάνω σας και παλέψτε και για τη θέση σας, αλλά και για την αύξηση που κάποια στιγμή πρέπει να πάρετε! Ερωτικά το θερμόμετρό σας χτυπάει κόκκινο, που σημαίνει σεξ κα πάλι σεξ..!!

Παρθένος
Ημέρα περίεργη αφού ενώ έχετε προγραμματίσει τα πάντα, κάποια προβλήματα, όχι απλά θα σκάσουν μύτη, αλλά θα απαιτήσουν τη λύση τους και άμεσα! Όλο αυτό θα σας εκνευρίσει αφού θα πρέπει να παρατήσετε τα πάντα και να ασχοληθείτε μόνο με αυτά, όμως στο τέλος θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση. Τίποτα και κανείς δε θα σας ρίξει το ηθικό, όμως και εσείς προσέξτε μη καβαλήσετε καλάμι!!

Ζυγός
Μέσα στη τρελή χαρά θα είστε όλη την ημέρα και θα τη κάνετε τη πατάτα σας, κάποια στιγμή, να είστε σίγουροι! Όμως ότι και να συμβεί, η χαρά σας θα είναι τόσο μεγάλη, που θα παραβλέψει τα πάντα! Καιρός να ζητήσετε μια αύξηση, όμως προσέξτε όχι πρωί-πρωί, ούτε απόγευμα.. κάπου στο ενδιάμεσο!! Ερωτικά αφεθείτε λιγάκι ελεύθεροι, πετάξτε τις ταμπέλες και πείτε ναι σε μια νέα γνωριμία!!

Σκορπιός
Έχει μπει η άνοιξη μέσα σας και τίποτα δε σας κρατά στο σπίτι!! Θέλετε να είστε συνέχεια στους δρόμους, να φλερτάρετε, να μιλάτε και ο ύπνος προφανώς δε σας νοιάζει.. Ο έρωτας είναι το θέμα σας, αφού νιώθετε έτοιμοι για όλα, μόνο που λείπει το κατάλληλο άτομο για να σας κάνει παρέα.. Θα βρεθεί και πολύ σύντομα μάλιστα, για αυτό αφήστε το fb, τα πικρόχολα μηνύματα και βγείτε έξω να γνωρίσετε αληθινό κόσμο..!!

Τοξότης

Όλα πηγαίνουν μια χαρά, όμως εσείς δε θα το βλέπετε έτσι σήμερα! Κάπως απογοητευμένοι, κάπως απαισιόδοξοι, για αυτό παλέψτε το με το να είστε με κόσμο, να μιλήσετε, να μοιραστείτε τέλος πάντων τις ανησυχίες σας! Νέα ξεκινήματα, νέες ιδέες, νέες προτάσεις, όλα παίζουν τις ημέρες αυτές, για αυτό αφήστε το ύφος το κλαψιάρικο και το μοναχικό.. Ερωτικά επιβάλλεται να αφιερώσετε χρόνο ..

Αιγόκερως
Τα ξαφνικά μπουρίνια που ξεσπούν σε όλους τους τομείς της ζωής σας, σας έχουν θολώσει το μυαλό και ενώ τα έχετε φτιάξει όλα όπως πρέπει και γνωρίζετε πώς να κινηθείτε, ξαφνικά μπλοκάρει ο εγκέφαλός σας και πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό! Από την άλλη νιώθετε και μια πίεση από το σύντροφό σας, καλά κρασιά! Ηρεμίστε και όλα θα πάνε καλά.. Διώξτε λιγάκι τον εγωισμό από επάνω σας και προσαρμοστείτε..!!

Υδροχόος
Σήμερα μεταμορφωθείτε σα το χέλι και ξεγλιστρήστε από τα κουλά της ημέρας. Δε θα χρειαστεί το άτομό σας κάπου, για αυτό δε χρειάζεται να επέμβετε σε διάφορες καταστάσεις που ίσως διαδραματιστούν μπροστά σας! Ευτυχώς που η Αφροδίτη, σας στέλνει σήματα από μακριά και θα καταφέρετε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αφού το τελευταίο καιρό τα έχετε κάνει όλα μπάχαλο!!

Ιχθύες
Πάλι το νευρικό σας σύστημα είναι σμπαράλια, πάλι νεύρα και άγχος και πάλι για τα ίδια και τα ίδια! Μην είστε τόσο πικρόχολοι με το περιβάλλον σας και μη ρίχνετε ευθύνες, όταν και εσείς έχετε μεγάλο μερίδιο στη πίτα! Για όλα υπάρχει μια λύση και όταν έχετε και ανθρώπους με το μέρος σας είναι ακόμα καλύτερα. Πετάξτε στα σκουπίδια ότι δε σας κάνει και μη τρώγεστε με τα ρούχα σας. Ότι έγινε-έγινε.. Ερωτικά μετά από όλο αυτό το πανηγύρι, θα έχετε τρελά και βιτσιόζικα κέφια..

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share