Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Δύσκολες ώρες για την Κιμ Καρντάσιαν!

Τι συνέβη;

9 Νοεμβρίου 2018 12:00
Δύσκολες ώρες για την Κιμ Καρντάσιαν!

Να εκκενώσει μέσα σε μια ώρα το σπίτι της αναγκάστηκε η Κιμ Καρντάσιαν, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια μόλις επέστρεψε στο Hidden Hills στην Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι η γειτονιά της απειλείται από πυρκαγιά που βρισκόταν εκτός ελέγχου.

Η Κιμ ενημέρωσε αρχικά για την πυρκαγιά από την στιγμή που ήταν στο ιδιωτικό της αεροπλάνο

Η 38χρονη επέστρεφε όταν είδε μέσα από το ιδιωτικό της αεροπλάνο τις φλόγες και διαπίστωσε κατά την προσγείωσή της ότι επρόκειτο για την πυρκαγιά στο Woolsey που έκαιγε κοντά στο σπίτι της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το εγκεφαλικό χτύπησε την πόρτα της Βίκυς Καγιά: Δύσκολες ώρες!

Μοιράζοντας φωτογραφίες και βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instastories, η Κιμ εξήγησε στους οπαδούς της ότι έπρεπε να εγκαταλείψει το σπίτι της και τους ζητούσε να «προσευχηθούν για το Καλαμπάσας».

«Μόλις προσγειώθηκα στο σπίτι και είχα μία ώρα για να μαζέψω τα πράγματα και να εκκενώσω το σπίτι μας. Προσεύχομαι να είναι όλοι ασφαλείς» έγραψε.

Η Κιμ ευχαρίστησε τους πρώτους πυροσβέστες που έφτασαν για την ασφάλεια της κοινότητας και τα περιπολικά της αστυνομίας που κινούνταν στους δρόμους της γειτονιάς.

«Απομακρύνουν τους πάντες τώρα από τα σπίτια μας» λέει στο βίντεο παρακολουθώντας μέσα από το αυτοκίνητό της.

Η εκτεταμένη πυρκαγιά έπληξε και τις γύρω περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής όπου ζει η αδερφή της Κόρτνεϊ, η οποία επίσης έφυγε από το σπίτι της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο με την Τατιάνα Στεφανίδου: Η δημόσια προσβολή της ιστορίας της Ελλάδας!

«Προσεύχομαι να είναι όλοι ασφαλείς και προστατευμένοι από τις πυρκαγιές» έγραψε μαζί με μαι φωτογραφία του γεμάτου πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Την Πέμπτη το βράδυ, ο δήμος Καλαμπάσας τουίταρε πως η φωτιά Woolsey – που σάρωσε την περιοχή νωρίτερα χθες – έχει καταστρέψει πάνω από 2.000 στρέμματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share