Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καλιφόρνια: Αυτός είναι ο πεζοναύτης που σκόρπισε τον θάνατο σε μπαρ

Σκότωσε 12 ανθρώπους!

8 Νοεμβρίου 2018 19:56
Καλιφόρνια: Αυτός είναι ο πεζοναύτης που σκόρπισε τον θάνατο σε μπαρ

Ο άνδρας που σκότωσε δώδεκα ανθρώπους μέσα σε ένα μπαρ στο προάστιο Θάουζαντ Όουκς του Λος Άντζελες ήταν ένας πρώην πεζοναύτης, γνωστός στις αστυνομικές αρχές της περιοχής για την εμπλοκή του σε διάφορα μικροεπεισόδια τα τελευταία χρόνια.


Ο ύποπτος, που αυτοκτόνησε μετά την πράξη του, ονομαζόταν Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ και ήταν 28 ετών, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Βεντούρα, Τζεφ Ντιν.

"Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν τα κίνητρά του" είπε ο σερίφης, διευκρινίζοντας ότι "δεν υπάρχει καμία ένδειξη" ότι ήθελε να βλάψει συγκεκριμένα τους εργαζόμενους στο μπαρ.

Ο σερίφης αποκάλυψε ότι η υπηρεσία του είχε "πολλές επαφές" με τον Λονγκ τα τελευταία χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2015 ο βετεράνος πεζοναύτης είχε δεχτεί επίθεση σε ένα άλλο μπαρ ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Alpha: Απίστευτο κράξιμο σε παρουσιάστρια " Είναι άκυρες τελείως..."

Τον περασμένο Απρίλιο, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, έπειτα από κλήση που έλαβαν, συζήτησαν μαζί του και, διαπιστώνοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη, κάλεσαν ψυχολόγους να τον εξετάσουν. Τελικά όμως οι αρχές δεν βρήκαν κανένα λόγο για να τον συλλάβουν ή να διατάξουν την εισαγωγή του σε ψυχιατρική κλινική και τον άφησαν στο σπίτι του.

Η αστυνομία, σύμφωνα πάντα με τον σερίφη, είχε την εντύπωση ότι ο Λονγκ έπασχε κατά πάσα πιθανότατα από μετατραυματικό στρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στελέχη της ομογένειας της Β.Ηπείρου ανακρίνονται στο Α.Τ. Αργυροκάστρου!

Ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα Glock 21 των 45 χιλιοστών, που είχε αγοράσει νόμιμα. Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι έριχνε και καπνογόνα κατά τη διάρκεια της επίθεσης, όμως ο σερίφης δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share