Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Αναλαμβάνει την υπόθεση ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος!

Εξελίξεις με τη σορό!

3 Νοεμβρίου 2018 19:21
Κωνσταντίνος Κατσίφας: Αναλαμβάνει την υπόθεση ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα από Αλβανούς αστυνομικούς!

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα ανέθεσε σήμερα την εκπροσώπησή της έναντι της ελληνικής και διεθνούς δικαιοσύνης στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ο κυριος Λυκουρέζος θα ενημερωθεί από τους συναδέλφους του την Δευτέρα ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση της υπόθεσης στην διεθνή δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ, ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, σε συνέντευξή του στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, μίλησε για την εξέταση της σορού του 35χρονου, που έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

«Ήταν μια ολιγόλεπτη εξωτερική επισκόπηση, απλά, τίποτα περισσότερο… Δεν μου άφησαν τον χρόνο, είχα στην διάθεσή μου ελάχιστα λεπτά .. Ήταν αυτή η συμφωνία με την Αστυνομία , την Εισαγγελία Αργυροκάστρου να γίνει μόνο μια εξωτερική επισκόπηση», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Αυτά είναι τα λεφτά που δηλώνει η Ελένη Μενεγάκη! Αστρονομικά ποσά…

Ο κ. Βουγιουκλάκης τόνισε πως είναι διαφορετική η νομοθεσία της Αλβανίας από αυτή της Ελληνικής και ο τεχνικός σύμβουλος έπρεπε να ήταν Αλβανός ενώ υπογράμμισε πως όσον αφορά άλλα θέματα, απόσταση, διεύθυνση κ.λ.π. , δεν ήταν δυνατόν να υπάρχει εκτίμηση επειδή είχε προηγηθεί συρραφή τραυμάτων (δύο διαμπερή στην περιοχή της καρδιακής χώρας), πλύσιμο, γιατί έτσι χαλά η μορφολογία των τραυμάτων και δεν υπήρχαν κατάλοιπα, στοιχεία που μας βοηθούν να προσδιορίσουμε την απόσταση και την διεύθυνση.
Πρόσθεσε επίσης πως «μια διερεύνηση αρχίζει από την αυτοψία του χώρου, είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Το Άλφα και το Ωμέγα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει ούτε αυτοψία του χώρου παρά μόνο μια εξωτερική επισκόπηση και τίποτα περισσότερο…».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share