Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζωντανός ο 23χρονος Τάκης Κολλιαδέλης: Βγήκε από το πλοίο και...

Ποιος τον είδε ζωντανό και του συστήθηκε και ως Τάκης;

3 Νοεμβρίου 2018 11:22
Ζωντανός ο 23χρονος Τάκης Κολλιαδέλης: Βγήκε από το πλοίο και...

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως για τη σκοτεινή εξαφάνιση του φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, ξάφνιασαν…

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε πάνω στο πλοίο απ’ όπου χάθηκε στις 28 Ιουνίου, για μια αναπαράσταση με τον μοναδικό μάρτυρα και συνταξιδιώτη του, που τον είδε τελευταίος. Το «Τούνελ» διείσδυσε στο άβατο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος που διεξήγαγε τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου. Παράλληλα ζήτησε και έλαβε στοιχεία από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την ημέρα εκείνη και τα ανέλυσε στο στούντιο με τη βοήθεια έμπειρου πλοιάρχου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι νεκροί της Τατιάνας Στεφανίδου: Serial killer η παρουσιάστρια!

Τα δύο σημεία «κλειδιά» στην εξαφάνιση του Τάκη ήταν η στιγμή που έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο ανοιχτά της Τήνου περίπου στις δύο και μισή και στις πέντε και μισή τα ξημερώματα, που καταγράφηκε από κάμερα να κινείται στο εσωτερικό του πλοίου. Εκείνη την ώρα το καράβι βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Σαρωνίδας.

Ωστόσο σύμφωνα με την μαρτυρία ενός ταξιτζή ο 23χρονος Τάκης είναι ζωντανός! Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι παρέλαβε ένα νεαρό επιβάτη το πρωί της 28ης Ιουνίου από το λιμάνι του Πειραιά. Του ζήτησε να τον μεταφέρει στο σταθμό των ΚΤΕΛ της Λιοσίων, καθώς όπως του είπε ήθελε να πάει στη Χαλκίδα. Στη διαδρομή ανέφερε πως ονομάζεται Τάκης, πως είχε μόλις πάρει αναβολή από το στρατό λόγω οικογενειακών προβλημάτων και περίμενε τηλεφώνημα από φίλους του για να του δώσουν χρήματα επειδή εκείνος δεν είχε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποβολή βόμβα της Τατιάνας Στεφανίδου από την ελληνική τηλεόραση!

Ο αυτοκινητιστής ανέφερε στην Αγγελική Νικολούλη πως ο νέος φορούσε σκούρου χρώματος μπλούζα, πράσινα σκούρα αθλητικά παπούτσια, είχε ύψος περίπου 1.80 και είχε περασμένο στον ώμο του έναν μικρό σάκο.

Είπε ακόμα πως στις αρχές Οκτωβρίου τον ξανασυνάντησε τυχαία σε καφετέρια στην περιοχή της Δάφνης και ο νέος τον κέρασε καφέ.

Αμέσως μετά το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής πήρε φωτιά από κλήσεις τηλεθεατών που έδιναν πληροφορίες για καταστήματα και εργαζόμενους στην περιοχή που περιέγραψε ο οδηγός ταξί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share