Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κύπρος: Ο νεκροθάφτης ήταν και... διαρρήκτης!

Άλλη δουλειά το πρωί, άλλη το βράδυ...

1 Νοεμβρίου 2018 17:14
Κύπρος: Ο νεκροθάφτης ήταν και... διαρρήκτης!

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Λεμεσού η αποκάλυψη ότι ο νεκροθάφτης στο κοιμητήριο της Σφαλαγγιώτισσας το βράδυ έκανε άλλη... δουλειά!

Ένας 39χρονος Ρουμάνος που εργαζόταν ως νεκροθάφτης, είχε ρημάξει σπίτια και μαγαζιά.

Η κυπριακή αστυνομία συνέδεσε το DNA του με 28 διαρρήξεις που έγιναν από το 2011 ως το 2018.

Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του τον περασμένο Απρίλιο όταν συνελήφθη ως ύποπτος για διάρρηξη κατοικίας στην Λεμεσό ενώ αναχωρούσε από τη σκηνή. Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η εκδίκασή της υπόθεσης εκκρεμεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού.

Στην πορεία των ερευνών θα διαφανεί αν στο διάστημα που παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος προέβη στη διάπραξη κι άλλων διαρρήξεων.

Χρειάστηκαν να περάσουν έξι μήνες μέχρι να ταυτοποιηθεί το γενετικό του υλικό το οποίο λήφθηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για την αρχική υπόθεση με αυτό που εντοπίστηκε σε τουλάχιστον 28 σκηνές διαρρήξεων κατοικιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούρλιαζε η Τατιάνα Στεφανίδου: Τρελάθηκε on air η παρουσιάστρια!

Ο 39χρονος φέρεται να δρούσε απρόσεκτά, χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια μέθοδο, η οποία στο τέλος τον πρόδωσε.

Συγκεκριμένα, παραβίαζε τις εισόδους των κατοικιών θρυμματίζοντας τα τζάμια, με αποτέλεσμα να τραυματίζεται και να αφήνει πίσω του άφθονο γενετικό υλικό. Η κλοπιμαία περιουσία, αξίας 113 χιλιάδων ευρώ, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί μέχρι στιγμής, ενώ σε χθεσινές δηλώσεις του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ύποπτος να ενέχεται και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων που παραμένουν ανεξιχνίαστες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share