Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Ινδονησία: Έστειλε selfie στη γυναίκα του λίγο πριν πέσει το αεροπλάνο! (photo)

Οι δυο τους αντάλλασσαν μηνύματα αγάπης λίγο πριν από την τραγωδία.

30 Οκτωβρίου 2018 12:52
Τραγωδία στην Ινδονησία: Έστειλε selfie στη γυναίκα του λίγο πριν πέσει το αεροπλάνο! (photo)

Στο φως αρχίζουν να έρχονται διάφορες φωτογραφίες των θυμάτων που επέβαιναν στο μοιραίο Boeing της Lion Air, το οποίο συνετρίβη στην Ινδονησία.

Ανάμεσά τους και αυτή του 22χρονου Deryl Fida Febrianto, που λίγο πριν το αεροπλάνο συντριβεί στη θάλασσα έστελνε μηνύματα και φωτογραφίες στη σύζυγό του. Μεταξύ των οποίων και μία selfie.

Ο άτυχος άνδρας είχε παντρευτεί τον παιδικό του έρωτα πριν από περίπου δύο μήνες και αναζητούσε μια νέα εργασία, καθώς θα πήγαινε να δουλέψει σε κρουαζιερόπλοιο. Ήταν 06:01 όταν ο Febrianto έστειλε στη σύζυγό του, Lutfinani Eka Putri, μια φωτογραφία. Φαίνεται να φορά μάσκα. Οι δυο τους αντάλλασσαν μηνύματα αγάπης λίγο πριν από την τραγωδία.

Τα μεταξύ τους μηνύματα σταμάτησαν στις 06:12, αφού οκτώ λεπτά μετά το αεροπλάνο απογειώθηκε από την πρωτεύουσα της Ινδονησίας Τζακάρτα. Είχαν περάσει 13 λεπτά από την απογείωσή του όταν χάθηκε από τα ραντάρ και συνετρίβη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι 189 επιβαίνοντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανίκας - Γελεβεσάκη: Απιστία η αιτία του χωρισμού! Με ποια την απάτησε πριν μπει στο My Style Rocks;

Υπήρχε ωστόσο και ένας τυχερός, ο Σόνι Σεταβιάν, στέλεχος στο υπουργείο Οικονομικών της Ινδονησίας. Επρόκειτο κι εκείνος να βρίσκεται στη μοιραία πτήση. Αλλά καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο έπεσε σε κίνηση, καθυστέρησε κι έχασε το αεροπλάνο. Και αυτό του έσωσε τη ζωή.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share