Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ! (Video)

Τι συνέβη;

27 Οκτωβρίου 2018 12:59
Δύσκολες ώρες για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ! (Video)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ πέρασαν δύσκολες στιγμές όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους από την Τόγκα στο Σίδνεϊ το αεροσκάφος τους παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο.

Την τελευταία στιγμή ο πιλότος- σωτήρας, Νάιτζελ Ρόσελ έκανε ελιγμό στον αέρα και απέφυγε τη σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος την τελευταία στιγμή.

Το πριγκιπικό ζεύγος, που σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επιβιβάστηκε στην πτήση τσάρτερ της Qantas για να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε αιφνίδια γνωστή επιχειρηματίας!

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος του Boeing 737 αποφάσισε πως δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο και εδώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης.

Δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσει στο έδαφος το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο πιλότος αποφάσισε να το… σηκώσει ξανά καθώς κρίθηκε επικίνδυνη η παρουσία ενός άλλου αεροσκάφους στο διάδρομο προσγείωσης με το ενδεχόμενο ατυχήματος να είναι ορατό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαύρο Σαββατοκύριακο για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Να σημειωθεί ότι ο πιλότος Νάιτζελ Ρόσελ, εξήγησε από το μεγάφωνο να ακυρώσει την προσγείωση γιατί ένα άλλο αεροπλάνο στο διάδρομο κινούνταν αργά και τα δυο αεροσκάφη θα έρχονταν επικίνδυνα κοντά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share