Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεσ' το πένθος ο Pistorius!!! Γλεντούσε και γκομένιζε σε κοσμικά εστιατόρια του Γιοχάνεσμπουργκ!!!

15 Απριλίου 2013
Μεσ' το πένθος ο Pistorius!!! Γλεντούσε και γκομένιζε σε κοσμικά εστιατόρια του Γιοχάνεσμπουργκ!!!

Ο Νοτιοαφρικανός πρωταθλητής δρομέας Όσκαρ Πιστόριους, κατηγρούμενος επισήμως πλέον για την δολοφονία της 29χρονης συμβίας του Ρέεβα Στινκαμπ, μανεκέν, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14η Φεβρουαρίου), εντοπίστηκε να γλεντά με παρέα, προ ημερών σε δύο, μάλιστα, κοσμικά εστιατόρια του Γιοχάνεσμπουργκ, γράφουν οι σημερινές τοπικές εφημερίδες.

Σύμφωνα με την περιγραφή που κάνουν οι «Sunday Times», το προηγούμενο Σαββατοκύριακo ο Πιστόριους, τελείως "χαλαρός", κατανάλωνε ποτά σε κοσμικό εστιατόριο όμως, αφού έγινε αντιληπτός από θαμώνες "δεν παρέμεινε εκεί για πολλή ώρα".

Η μάνατζερ για την διαφήμιση του αθλητή, η Ανελίζ Μπουργκές, επιβεβαίωσε ότι η παραμονή του 26χρονου Πιστόριους στο πρώτο από τα εστιατόρια που επισκέφθηκε ο πελάτης της υπήρξε χρονικώς περιορισμένη.

Στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται επίσης ότι ο Πιστόριους, που είναι ελεύθερος με τους όρους που όρισε ο δικαστής οκτώ μέρες μετά από το δράμα (περιλαμβανόμενης της απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλ), μετέβη και σε άλλο εστιατόριο της πόλης χωρίς, πάλι, να μπορέσει να παραμείνει εκεί για πολλή ώρα.

Προκάλεσε όμως εντύπωση ότι, κατανάλωνε αρκετά κοκτέιλς, φλερτάροντας την ίδια ώρα νεαρές γυναίκες, σύμφωνα με όσα δήλωσε γυναίκα θαμώνας. Μία νεαρή γυναίκα την κτύπησε με το χέρι του φιλικά στην πλάτη της, δήλωσε στην ανωτέρω εφημερίδα η ίδια.

Σημειωτέον, στο πρώτο εστιατόριο ο αθλητής είχε παρέα πλούσιο τοπικό επιχειρηματία, περιστοιχισμένο από σωματοφύλακες.

Ο Πιστόριους έχει τώρα ραντεβού με την νοτιοαφρικανική δικαιοσύνη την 4η Ιουνίου.

Πριν το δράμα με τον θάνατο της συμβίας του, ο Πιστόριους ήταν καύχημα στην πατρίδα του επειδή, παρά την αναπηρία στα πόδια όπου σε αμφότερα υπέστη ακρωτηριασμό μικρό παιδί, κατάφερε να διακριθεί στους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες πέρυσι στο Λονδίνο στα αγωνίσματα για τους εύρωστους αθλητές.

www.protothema.gr

Για περισσότερα Πρόσωπα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share