Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Άννυ!

Τι συνέβη;

25 Οκτωβρίου 2018 14:12
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Άννυ!

Νέα διακοπή στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της 4χρονης Άννυ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Απριλίου του 2015.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών θα συνεχιστεί εκτός νέου απροόπτου, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου. Όπως συνέβη και τον περασμένο Σεπτέμβριο, η διαδικασία διακόπηκε το πρωί της 23ης Οκτωβρίου λόγω κωλύματος του συνηγόρου ενός από τους τρεις κατηγορούμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στον ΑΝΤ1: Η ξεφτίλα δεν έχει τέλος!

Στο εδώλιο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στα αστυνομικά χρονικά θα καθίσουν ο πατέρας της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββας) και ο φίλος του, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) , οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού.

Κατηγορούμενη είναι και η μητέρα του άτυχου παιδιού Δημητρίνα Μπορίσοβα που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου: Το πρόβλημα υγείας που φανερώθηκε on air!

Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών, ο φίλος του Νικολάι σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και μητέρα της σε ποινή καθείρξεως έξι ετών, με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share