Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Παίξε κι εσύ στο νέο διαγωνισμό Caprice Feel the Roll και νιώσε την αδρεναλίνη του virtual gaming»

Πάρε μέρος!

25 Οκτωβρίου 2018 12:14
«Παίξε κι εσύ στο νέο διαγωνισμό Caprice Feel the Roll και νιώσε την αδρεναλίνη του virtual gaming»

Τα αγαπημένα μας Caprice Παπαδοπούλου, στο πλαίσιο του νέου διαγωνισμού «Feel the Roll» μας προσκαλούν να νιώσουμε την αληθινή απόλαυση των Caprice μαζί με το μοναδικό αίσθημα αδρεναλίνης που χαρίζει το virtual gaming!

Συγκεκριμένα, η ενέργεια Caprice Feel the Roll καλεί το κοινό να αγοράσει τα αγαπημένα του Caprice Παπαδοπούλου με το ειδικό αυτοκόλλητο του διαγωνισμού, να βρει τον κωδικό στη συσκευασία και να μπει στο www.capricefeeltheroll.gr για να τον καταχωρήσει. Αυτόματα, o κάθε καταναλωτής μπαίνει στην κλήρωση για να διεκδικήσει κάθε εβδομάδα ένα PlayStation® 4 Pro και ένα Sony PS VR Headset και πολλά ακόμα gaming δώρα. Κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία μόνο συμμετοχή για την εβδομαδιαία κλήρωση, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό όσες φορές εκείνοι επιθυμούν.


Με κεντρικό μήνυμα “Caprice Feel the Roll”, το δυναμικό πλάνο επικοινωνίας περιλαμβάνει την προβολή του τηλεοπτικού σποτ, καθώς και ξεχωριστές digital και offline δράσεις σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

ΒΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ CAPRICE ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΟΥ VIRTUAL GAMING .

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share