Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βρήκαν κομμάτια από το πτώμα του Τζαμάλ Κασόγκι!

Στον κήπο της προξενικής κατοικίας

23 Οκτωβρίου 2018 20:05
Βρήκαν κομμάτια από το πτώμα του Τζαμάλ Κασόγκι!

Η πληροφορία Τούρκου πολιτικού πως η σορός του Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκε σε πηγάδι μέσα στην προξενική κατοικία αρχικά διαψεύστηκε από τον ίδιο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας την Τρίτη στους βουλευτές του κόμματός του, είχε δηλώσει πως η Τουρκία δεν γνωρίζει που είναι το πτώμα του Σαουδάραβα δημοσιογράφου.

Το Sky News,όμως, μεταδίδει πως 21 μέρες μετά το θάνατό του μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, το πτώμα (ή τουλάχιστον κάποια κομμάτια του) βρέθηκαν.

"Κομμάτια που ανήκουν τον δολοφονημένο δημοσιογράφο Τζαμάλ Κασόγκι, βρέθηκαν", αναφέρει ρεπορτάζ του Sky News. Πηγές ανέφεραν στο βρετανικό δίκτυο πως ο 59χρονος δημοσιογράφος είχε τεμαχιστεί και το πρόσωπό του ήταν παραμορφωμένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαύρα μαντάτα για την Ελένη Μενεγάκη: Το σοκ του Μάκη, ράκος η παρουσιάστρια! “Καταστράφηκα, τα χάνω όλα”!

Σύμφωνα με το Sky News, μια άλλη πηγή ανέφερε πως τα λείψανα του άτυχου δημοσιογράφου ανακαλύφθηκαν στον κήπο της κατοικίας του γενικού πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

Και η τουρκική εφημερίδα Aydinlik, όπως και το Sky News, έκανε λόγο για τον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου, η οποία βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα από το κτίριο του προξενείου της Σαουδικής Αραβίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share