Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Νέα μήνυση κόλαφος σε Δούρου και Ψινάκη!

Κατατέθηκε σήμερα το πρωί

23 Οκτωβρίου 2018 14:15
Τραγωδία στο Μάτι: Νέα μήνυση κόλαφος σε Δούρου και Ψινάκη!

Νέα μήνυση κατά της Ρένας Δούρου, του Ηλία Ψινάκη, αλλά και της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας κατατέθηκε σήμερα για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών δικηγόρος εκπροσωπώντας κάτοικο του Νέου Βουτζά ο οποίος υπέστη εγκαύματα και έχασε τη σύζυγό του κατέθεσε την μήνυση στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων "Δυστυχώς, η σύζυγός μου, βρήκε τραγικό θάνατο και εγώ τραυματίστηκα (κάηκα) πολύ σοβαρά και σώθηκα από θαύμα, πλήρως εγκαταλελειμμένοι και οι δυο μας, τόσο από την Περιφέρεια και το Δήμο μας όσο και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, αλλά και από τους άλλους, κατά το νόμο, αρμόδιους και υπεύθυνους και αυτό έγινε κατά παράβαση της σχετικής ως κατωτέρω ειδικότερης νομοθεσίας της πατρίδας μας, σχετικά με την Πολιτική Προστασία".

Διαβάστε αναλυτικά τη μήνυση:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θέλω να κάνω σχέση με γυναίκα..." - Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκαλύπτει!

1. Ιωάννη Καπάκη, πρώην Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών, κατοίκου, ως εκ της πρώην εργασίας του, Αθηνών (Ευαγγελιστρίας αρ.2, Τ.Κ. 10563).
2. Ρένας Δούρου, Περιφερειάρχη Αττικής, κατοίκου, ως εκ της θέσεώς της, Αθηνών (Λ. Συγγρού 15-17, Τ.Κ. 15744).
3. Ηλία Ψινάκη, Δημάρχου Μαραθώνος Αττικής, κατοίκου, ως εκ της θέσεώς του, στο Δημαρχείο Μαραθώνος Αττικής.
4. Κατά των υπευθύνων των Γραφείων Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνος Αττικής.
5. Κατά των αρμοδίων και υπευθύνων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος της Ελλάδος για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
6. Κατά των αρμοδίων και υπευθύνων Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
7. Κατά παντός, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο, συνυπευθύνου και συνυπαιτίου για τα τραγικά συμβάντα από την πυρκαγιά της 23 και 24/7/2018 στην Ανατολική Αττική.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share