Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Βίαζαν τον σκύλο τους και μαγνητοσκοπούσαν την κακοποίηση!

Σε «δωμάτιο οργίων»

19 Οκτωβρίου 2018 14:58
Φρίκη: Βίαζαν τον σκύλο τους και μαγνητοσκοπούσαν την κακοποίηση!

Ενα διεστραμμένο ζευγάρι, ο 51χρονος Fred Manzanares και η 49χρονη σύντροφός του Janette Solano, καταδικάστηκαν σε έξι μήνες φυλάκιση, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, επειδή βίαζαν επανειλημμένα τον σκύλο τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχαν φτιάξει στην αυλή του σπιτιού τους.

Όταν είχαν όρεξη να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις τους, οδηγούσαν το σκυλάκι στο τροχόσπιτο που είχαν στήσει έξω από το σπίτι τους και το οποίο ήταν γεμάτο με σεξουαλικά βοηθήματα.

Ο 51χρονος κτηνοβάτης είχε φτιάξει μόνος του έναν πάγκο με κόκκινη επένδυση, τον οποίο χρησιμοποιούσε για τις σεξουαλικές του επαφές με τον άτυχο Bubba. Επίσης, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, προκειμένου να προκαλέσει στύση στο σκυλάκι, ώστε να συμμετέχει και η σύντροφός του στη «δράση», χρησιμοποιούσε πάνω του ένα σπρέι ορμονών.

Όταν οι αστυνομικοί της πόλης Ορόρα του Κολοράντο ερεύνησαν τον χώρο μετά από ανώνυμη καταγγελία, αντίκρισαν άφωνοι τα DVD με τις αποτρόπαιες σκηνές που είχε καταγράψει το ίδιο το ζευγάρι, ώστε να έχουν αναμνηστικά της ίδιας της κτηνωδίας τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Ελένη Μενεγάκη: Η ψυχολογική πίεση και το ναρκοπέδιο!

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η 49χρονη, η ίδια δεν είχε καμία επαφή με την κτηνοβασία μέχρι που γνώρισε τον Manzanares. Πριν από περίπου εφτά μήνες, η γυναίκα ανακάλυψε στον υπολογιστή του φίλου της φωτογραφίες που τον έδειχναν να πραγματοποιεί άρρωστες πράξεις πάνω στον σκύλο του, τον Bubba. Όταν του ζήτησε εξηγήσεις, εκείνος άρχισε να της εξηγεί ότι δεν ήταν τίποτε κακό και να της δείχνει διεστραμμένο υλικό στο διαδίκτυο. Όπως κατέθεσε η ίδια, σιγά σιγά πείστηκε να δοκιμάσει το «τρίο» με τον σύντροφό της και τον Bubba, επειδή ζήλευε το ξεχωριστό δέσιμο που είχε ο 51χρονος με το σκυλί του.

Η κακοποίηση του σκυλιού και από τα δύο άτομα συνεχίστηκε για μήνες, μέχρι τη στιγμή που ένας περαστικός άκουσε το κλάμα του σκυλιού από το τροχόσπιτο και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Σύμφωνα με την τελική απόφαση του δικαστηρίου, ο Manzanares πρόκειται να εκτίσει το σύνολο της ποινής του, ενώ αντίθετα η σύντροφός του θα παραμείνει εκτός φυλακής με αναστολή, αφού της αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η μητέρα της Αγγελικής Πεπόνη την έψαχνε στην Αγγελική Νικολούλη 8 χρόνια πριν! (video)

Όσο για το άτυχο σκυλάκι, αν και αρχικά έγιναν κάποιες προσπάθειες να υιοθετηθεί από μια καινούργια οικογένεια, η επιθετικότητα που απέκτησε μετά τη χρόνια κακοποίηση, οδήγησε τελικά τις Αρχές στην απόφαση να το θανατώσουν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share