Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο 18χρονος δράστης του μακελειού στην Κριμαία

Ένας 18χρονος σπουδαστής!

17 Οκτωβρίου 2018 18:47
Αυτός είναι ο 18χρονος δράστης του μακελειού στην Κριμαία

Ένας 18χρονος σπουδαστής του τεχνικού λυκείου είναι ο δράστης του μακελειού στο Κερτς στην Κριμαία. Οι κάμερες ασφαλείας του σχολείου κατέγραψαν τον τελειόφοιτο μαθητή να εισβάλει στο κτίριο οπλισμένο με ένα τουφέκι. Ακολούθως άνοιξε πυρ στην καφετέρια του σχολείου τραυματίζοντας όποιον έβλεπε μπροστά του σκοτώνοντας τουλάχιστον 17 και τραυματίζοντας περισσότερους από 30 μαθητές. Στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του. Το πτώμα του βρέθηκε αργότερα μέσα στον χώρο της σχολής ενώ κατά τα φαινόμενα αυτοπυροβολήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγαλύτερη τραγωδία της Τατιάνας Στεφανίδου: Η χειρότερη μέρα της ζωής της!

Σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας, πρόκειται για τον 18χρονο Βλαντισλάβ Ροσλιακόφ. Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία ένδειξη για το ποια θα μπορούσαν να ήταν τα κίνητρα που οδήγησαν τον νεαρό να διαπράξει αυτήν την επίθεση, η οποία θυμίζει παρόμοιες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε σχολεία στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, ο νεαρός στις 8 Σεπτεμβρίου, έλαβε άδεια για όπλο διαμετρήματος 12 και πριν από λίγες ημέρες αγόρασε 150 φυσίγγια γι' αυτόν.

Στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Ράιχ" και ήταν παθιασμένος με κατά συρροήν δολοφόνους.

Το πιο ανατριχιαστικό απ' όλα είναι το γεγονός ότι ο τρόπος δράσης του ήταν παρόμοιος με αυτή του Έρικ Χάρις και του Ντίλαν Κλέμπολντ στο Κολουμπάιν στο Κολοράντο το 1999 όπου σκότωσαν 12 μαθητές και έναν καθηγητή. Μάλιστα, ο Ροσλιακόφ έχει αντιγράψει και το ενδυματολογικό στυλ του Χάρις φορώντας T-shirt και κρατώντας το όπλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπούκος Βερύκιος στην Τσιμτσιλή: «Μάζεψε τη γλώσσα σου! Μην βάζεις στο στόμα σου τον...»!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share