Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το πολύ σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό και η δικαίωση!

Οι πολύ δύσκολες ώρες και το δικαστήριο!

17 Οκτωβρίου 2018 10:57
Το πολύ σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό και η δικαίωση!

Τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει πριν από 3 χρόνια η είδηση του σοβαρού τροχαίου του Έλληνα ηθοποιού, Γιώργου Γιαννόπουλου!

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο και πολύ τον κατηγόρησαν πως εγκατέλειψε το θύμα του γιατί βρισκόταν υπό την επήρεια του αλκοόλ!

Ωστόσο 3 χρόνια μετά ήρθε η δικαίωση, αφού όπως είχε τονίσει ο Γιώργος Γιαννόπουλος από την αρχή τίποτα από όλα όσα είχαν ακουστεί δεν ίσχυε, αφού ούτε το θύμα του εγκατέλειψε ούτε μεθυσμένος ήταν!

Χτες λοιπόν ο αγαπημένος ηθοποιός δικαιώθηκε από το δικαστήριο και η υπόθεση ανήκει στο παρελθόν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Νικήτας Ανδρουλάκης!

Δείτε τι είχε πει κατά το παρελθόν ο ηθοποιός για το συμβάν:

«Έγινε ένα τρακάρισμα. Ήταν μια λάθος στιγμή, εγώ θα έλεγα ευτυχισμένη στιγμή και θα φανεί παράλογο τώρα, γιατί ότι γίνεται, γίνεται για να μας πάει πιο μπροστά. Τίποτα δεν έγινε, ούτε υπάρχει εγκατάλειψη, άλλωστε θα γίνει δικαστήριο σε δυο- τρία χρόνια και θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Η φωτογραφία του δυστυχήματος το αποδεικνύει», είπε ο ηθοποιός σχετικά με το ατύχημα. « Έσφαλα, το λάθος πληρώνεται. Εν πάση περιπτώσει είχα πιει και πρέπει να μην οδηγάμε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το αν πέρασα κόκκινο εγώ το αμφισβητώ, όλα αυτά μένουν να αποδειχτούν. Το θέμα είναι ότι το παλικάρι δεν έπαθε τίποτα και είμαι ευτυχής για αυτό γιατί είμαι και εγώ μοτοσικλετιστής», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός. «Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν είχε φύγει από τη ζωή. Οπότε με αυτή την έννοια, εγώ όταν είδα το παιδί μετά από τρεις τέσσερις μέρες τον αγκάλιασα, του λέω «υπάρχει κάτι καρμικό που μας συνδέει, κάτι έγινε το οποίο έμελλε να σωθείς εσύ, να μην πάθω τίποτα εγώ. Όλα αυτά είναι μια μαγεία. Έμεινε στο ατύχημα και δεν έγινε δυστύχημα, άρα είμαι ευτυχής».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share