Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι θα κάνεις απόψε 14/6 στην Αθήνα;

14 Ιουνίου 2011
Τι θα κάνεις απόψε 14/6 στην Αθήνα;

CINEMA
HANGOVER II

Στο "The Hangover Part II," ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ο Στου (Εντ Χελμς), ο Άλαν (Ζακ Γαλιφιανάκης) και ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Μετά το πάρτι εργένηδων του Λας Βέγκας, ο Στου έχει αποφασίσει να μην το ρισκάρει και έτσι έχει κανονίσει ένα απλό και ήσυχο γεύμα. Τα πράγματα όμως, δεν γίνονται πάντα έτσι όπως εμείς τα έχουμε σχεδιάσει. Και μπορεί ό,τι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πού θα δείτε την ταινία πατήστε εδώ!

ΘΕΑΤΡΟ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Το θέατρο Eliart, διοργανώνει ένα Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου και προσκαλεί νέους καλλιτέχνες - θεατρικές ομάδες, σκηνοθέτες, συγγραφείς, ηθοποιούς - να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν τη δική τους θεατρική παράσταση με ελληνικό έργο στη σκηνή του Eliart.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ!

EVENT
MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τα MAD VMA 2011 by Vodafone CU! Εδώ απαντάμε σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τη φετινή τελετή απονομής!
Για όλες τις λεπτομέρειες πατήστε εδώ!

LIVE
Η JESSICA KILROY ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕΛΛΟ, ΔΡΟΓΩΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ

Η Jessica Kilroy έχει εκδώσει μέχρι στιγμής τρεις δίσκους, για τους οποίους κέρδισε τέσσερα βραβεία στην Αμερική, χαρακτηρίστηκε ως η «Emmy Lou Harris του 21ου αιώνα», και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Don McLean, Richie Havens, Darrell Scott, Guy Davis, Walt Michaels αλλά και τον έλληνα τραγουδοποιό Δημήτρη Λάμπο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΟΙ SUBLIME w/ROME ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Την Τρίτη 14 Ιουνίου οι Sublime w/Rome έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Γκάζι. Η "Τεχνόπολις" εκείνη την ημέρα θα θυμίζει παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας. Οι σέρφερ μπορεί να λείπουν, το δικό τους, δυναμικό, σάουντρακ πάντως θα το φτιάχνουν οι Sublime w/Rome!
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share