Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος στα Public: Νεκρός σε τροχαίο ο...

Μόλις 42 χρονών....

15 Οκτωβρίου 2018 12:45
Βαρύ πένθος στα Public: Νεκρός σε τροχαίο ο...

Συγκλονισμένοι οι διασώστες από τις εικόνες στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία. Πάγωσαν όταν διαπίστωσαν την ταυτότητα του άτυχου οδηγού…

Το φοβερό τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή στον 42χρονο ανηψιό επιχειρηματία, έγινε στις 07:30 το πρωί, στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία, σε ευθεία στο ρεύμα προς την πόλη και συγκεκριμένα στο 207 χλμ, λίγο πριν την αερογέφυρα της Ανθήλης.

Και τα δυο αυτοκίνητα είχαν την ίδια κατεύθυνση και όλα δείχνουν ότι το Ford Maverick, που ακολουθούσε, από άγνωστη αιτία έπεσε με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο Lada Niva, που προπορευόταν και οδηγούσε ο άτυχος 42χρονος . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ερχόταν από την Καισαριανή στη Φθιώτιδα για κυνήγι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση σοκ: Απόπειρα δολοφονίας από πασίγνωστο ποδοσφαιριστή!

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του Ford απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 42χρονου, που σκοτώθηκε επί τόπου, χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών από την Π.Υ. Λαμίας.

Σοκάρει η ταυτότητα του νεκρού

Σύμφωνα με πληροφορίες της « Espresso» ο 42χρονος που έφυγε από την ζωή είναι ο ανιψιός του Mr Public Παναγιώτης Γερμανός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρκίνος στους όρχεις: Αν έχεις αυτά τα συμπτώματα τρέξε απευθείας στον γιατρό!

Ο Παναγιώτης είναι ανιψιός του γνωστού επιχειρηματία που ίδρυσε την αλυσίδα των Public! Μάλιστα το τραγικό είναι ότι ο νεαρός είχε χάσει πριν τρία χρόνια τον πατέρα του σε τροχαίο!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share