Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Ρουβίκωνας: Στόχος να υπάρξουν στέκια μας σε κάθε πανεπιστήμιο

Τι έγραψε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στο facebook

11 Οκτωβρίου 2018 15:15
Ρουβίκωνας: Στόχος να υπάρξουν στέκια μας σε κάθε πανεπιστήμιο

Στέκια του Ρουβίκωνα σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά προανήγγειλε ηγετικό μέλος της αναρχικής ομάδας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Το μέλος του Ρουβίκωνα υποστήριξε ότι το στέκι στη Φιλοσοφική « προέκυψε ως αναγκαιότητα απο την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα».

Την ίδια ώρα, απαντά σε όσους αντιδρούν κατά του Ρουβίκωνα λέγοντας ότι κάνουν την καλύτερη διαφήμιση, ενώ στρέφει τα πυρά του και κατά του προέδρου των Ειδικών Φρουρών κυρίου Ντούμα, που πέταξε το μπαλάκι στην Πρυτανεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιαλτικές μέρες για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

«Το στέκι στην Φιλοσοφική προέκυψε ως αναγκαιότητα απο την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα.Όλος αυτός ο χαμός που γίνεται στα μέσα σχετικά με το στέκι δεν μας προβληματίζει, εν τέλει μας έκαναν και την καλύτερη...διαφήμιση.Όλοι ξέρουν πλέον που είναι το στέκι και πότε ανοίγει.Το οτι μιλάει ο Ντούμας εναντίον του χώρου μας στην Φιλοσοφική θα φέρει και παραπάνω κόσμο απο το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.Συνεχίστε έτσι κύριοι για μας δουλεύετε...

ΥΓ. Ο στόχος μας είναι να υπάρξει κάποια στιγμή στέκι του Ρουβίκωνα σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά», έγραψε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στο Facebook.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share