Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Έφυγε πρωταγωνιστής αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς!

Σοκ στην showbiz!

7 Οκτωβρίου 2018 10:28
Θλίψη: Έφυγε πρωταγωνιστής αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς!

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Scott Wilson, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Wilson βρισκόταν στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, εδώ και 50 χρόνια. Από το 2010 - 2014 πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη και δημοφιλή σε ολόκληρο τον κόσμο σειρά, "The Walking Dead".

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τους επίσημους λογαριασμούς της σειράς στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Τρεις οι δράστες στη δολοφονία της!

Ο Wilson έπαιζε τον αγρότη Hershel Greene, ο οποίος βοηθούσε τους πρωταγωνιστές της σειράς, στη μάχη με τα ζόμπι. Ο ρόλος του έχασε ένα πόδι την τρίτη σεζόν, ενώ σκοτώθηκε στην τέταρτη.

Τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατό του ήρθαν λίγο μετά την ανακοίνωση στο πάνελ του “The Walking Dead” στο Comic Con της Νέας Υόρκης, ότι ο Wilson θα είναι ένα από τα μέλη του καστ που έχουν περάσει από τη σειρά, τα οποία θα εμφανιστούν και πάλι στον ένατο κύκλο. Μάλιστα, ο νέος κύκλος ξεκινά το Σάββατο. Ο Wilson έχει ήδη γυρίσει τις σκηνές του.

“Τον Scott θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν μεγάλο ηθοποιό και ακόμα περισσότερο ως έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η σειρά. "Οι καρδιές μας πηγαίνουν στη γυναίκα, την οικογένεια, τους φίλους και στα εκατομμύρια των οπαδών που τον αγάπησαν. Θα μας λείψει", καταλήγει η ανακοίνωση.

Γεννήθηκε στην Ατλάντα, στις 29 Μαρτίου 1942. Συμμετείχε σε πάρα πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ξεχώρισε στον ρόλο του ως Harvey Oberst στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία, “In the Heat of the Night,” και ως Richard Hickock στο “In Cold Blood.”

Το 1980 ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του Captain Billy Cutshaw στο θρίλερ “The Ninth Configuration.”

Οι θαυμαστές της σειράς και του ίδιου, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και αποτίουν φόρο τιμής στον ηθοποιό μέσω Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤ1: Αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share