Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Σελίδα για οικονομική ενίσχυση για τα έξοδα του δικαστηρίου!

Συνδέεται ευθέως με την οικογένεια!

5 Οκτωβρίου 2018 16:52
Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Σελίδα για οικονομική ενίσχυση για τα έξοδα του δικαστηρίου!

Σελίδα, με στόχο την οικονομική ενίσχυση για τα έξοδα της δίκης για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, την ίδια ώρα που πληθαίνουν τα στοιχεία που συνηγορούν ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να κλέψει αλλά για να κρυφτεί.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, δε βρέθηκαν αποτυπώματα του 33χρονου εντός του καταστήματος ούτε στο μαχαίρι αλλά μόνο στην εξώπορτα του μαγαζιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Κατηγορείται για την δολοφονία ο γιατρός φίλος της!

Η σελίδα, που έχει τον τίτλο «Δικαιοσύνη για τον Ζακ – Justice for Zak» αναφέρει:

Η συγκεκριμένη διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης είναι αυτή που συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την κάλυψη των δικαστικών και λοιπών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Ζακ και της δικαίωσης της μνήμης του.

Λίγα λόγια:
Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου ο Ζακ Κωστόπουλος, ακτιβιστής του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος, οροθετικός, αντιφασίστας και drag queen (Zackie Oh) δολοφονήθηκε βάναυσα στο κέντρο της Αθήνας σε δημόσια θέα.

Η δολοφονία δια λιντσαρίσματος έγινε από «αγανακτισμένους πολίτες» με την ανοχή και τη σύμπραξη ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη συνέχεια ακολούθησε μια πρωτοφανής επιχείρηση συγκάλυψης της δολοφονίας, παραπληροφόρησης και ενοχοποίησης του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "σ' αγαπώ" της Ειρήνης Λαγούδη στον γιατρό πριν εκείνος δώσει εντολή να την σκοτώσουν!

Η δολοφονία του Ζακ ήταν μια πράξη βαρβαρότητας και κοινωνικού εκφασισμού. Απαιτούμε την απόδοση δικαιοσύνης. Θα αγωνιστούμε για να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Θα αγωνιστούμε ενάντια στο φασισμό και την «κανονικότητα».

Οι ζωές μας έχουν αξία.

Πηγή: https://gogetfunding.com/justice-for-zak/

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share