Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτη καταγγελία φοιτήτριας για καθηγητή: "Χάιδευε τον μηρό μου..."! (video)

Και νέο κρούσμα σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της Αθήνας

3 Οκτωβρίου 2018 20:26
Απίστευτη καταγγελία φοιτήτριας για καθηγητή:

Μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, άλλο ένα ανάλογο θέμα έρχεται στην επιφάνεια.

Σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της Αθήνας καθηγητής παρενοχλούσε σεξουαλικά φοιτήτριες, ενώ δεν δίσταζε ακόμα και να τις "κόβει" στα μαθήματα του αν δεν ικανοποιούσαν τις ορέξεις του.

Οι ανάρμοστες συμπεριφορές διαφόρων καθηγητών δεν είναι φαινόμενο που συναντά κανείς μόνο στις Σέρρες. Οι καταγγελίες για καθηγητή σε εκπαιδευτικό ίδρυμα της Αθήνας είναι πολλές ενώ ο Πρύτανης τον έχει παραπέμψει ήδη στο Πειθαρχικό!

Τα σεξουαλικά υπονοούμενα ήταν καθημερινό φαινόμενο γι'αυτό και τέσσερις φοιτήτριες που δεν άντεξαν άλλον τον κατήγγειλαν. Το Star παρουσίασε τις καταγγελίες των φοιτητρίων. Μια εξ'αυτών περιγράφει την παρενόχληση που δέχτηκε από τον καθηγητή και προκαλεί σοκ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Ποιοι θα πάρουν επίδομα έως 312,50 ευρώ!

"Κλείδωσε την πόρτα και έκατσε στην διπλανή καρέλα... Πέρασε το χέρι του γύρω μου, αγκαλιάζοντας με για να πιάσει το ποντίκι του υπολογιστή και με το άλλο του χέρι χάιδεψε τον μηρό μου..." αναφέρει η φοιτήτρια.

Σε άλλο σημείο της καταγγελίας αναφέρει: "Ήταν μια μέρα στο στούνιο, όπου εκεί δέχτηκε σεξουαλικό υπονοούμενο καθώς χειριζόμουν τη μηχανή μεγάλου φορμάτ. Μου είπε ότι πρέπει να την πιάνω όπως πιάνω τα αντρικά μόρια"!

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δελτίου είδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share