Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα προειδοποιεί: "Ας προσέξουν τι εντολές δίνουν αλλιώς εάν..."

Η ανάρτησή τους προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

3 Οκτωβρίου 2018 10:19
Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα προειδοποιεί:

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέσω ανάρτησης του στο Facebook, προειδοποιεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, να προσέξουν τι εντολές δίνουν...

"Ας προσέξουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τι εντολές δίνουν. Είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο λάθος, όπως και η πιθανότητα ( δικού μου) σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, αφού πλέον διεξάγονται... αερομαχίες στους δρόμους με αυτούς που με παρακολουθούν ασφυκτικά. Ο λογαριασμός σε αυτήν την περίπτωση θα σταλεί στη Γεροβασίλη και στην Παπακώστα. Ας ηρεμήσουμε ΟΛΟΙ", τονίζει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Κατάφερε να κρατήσει τα νούμερα της πρεμιέρας ή ξεκίνησε η κατρακύλα;

Ακόμη, αναφέρει ότι, "σήμερα απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου, κάθονταν για ώρες κάποιοι ιδιαιτέρως γεροδεμένοι τύποι κοιτώντας μάλιστα και την.. μπαλκονόπορτα μου. Μην γνωρίζοντας τι ρόλο βαράνε ακριβώς, αποφάσισα να βγω με τη συνοδεία 30 συντρόφων οι οποίοι ήρθαν από την Πλατεία η οποία απέχει τρία λεπτά από το σπίτι μου. Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι κάποια κλιμάκωση από την μεριά της αστυνομίας, με ακροβολισμένα άτομα γύρω από σπίτια, με φούλ φέις μες την νύχτα".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share