Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γκέι Βρετανοί τουρίστες «καταγγέλλουν» τον «Ζορμπά» ότι τους άφησε χωρίς νερό και φαγητό επί δύο μέρες!

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους στη Σκιάθο «θυμίζει υπόνομο»!

2 Οκτωβρίου 2018 08:35
Γκέι Βρετανοί τουρίστες «καταγγέλλουν» τον «Ζορμπά» ότι τους άφησε χωρίς νερό και φαγητό επί δύο μέρες!

Την χειρότερη εποχή διάλεξε για τις διακοπές του στην Σκιάθο ένα γκέι ζευγάρι Βρετανών, αφού η διαμονή τους σε ξενοδοχείο του νησιού συνέπεσε με το χτύπημα του κυκλώνα Ζορμπά, ο οποίος έπληξε με σφοδρότητα πολλές περιοχές της χώρας

Ο Τομ και ο Γκραντ, από την πόλη Σαουθάμπτον, μοιράστηκαν την τραυματική τους εμπειρία από την κακοκαιρία με τους αναγνώστες της εφημερίδας Daily Mail. Όπως εξηγούν, έφτασαν στον Τρούλο της Σκιάθου στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν ο καιρός ήταν υπέροχος, και σχεδίαζαν να περάσουν 10 μέρες στο νησί, για να γιορτάσουν εκεί τα γενέθλια του Γκραντ. Προς το τέλος όμως της διαμονής τους η εμπειρία τους στην Ελλάδα απέκτησε πικρή γεύση, αφού βίωσαν - και συνεχίζουν να βιώνουν - μεγάλη ταλαιπωρία λόγω του μεσογειακoύ κυκλώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 02 Οκτωβρίου;

Η καταρρακτώδης βροχή και οι ισχυροί άνεμοι άρχισαν να σφυροκοπούν το σαββατοκύριακο το ξενοδοχείο οπου διέμενε το ζευγάρι, και το δωμάτιό τους σύντομα πλημμύρισε. «Το πάτωμα ήταν καλυμμένο με βρώμικο νερό σε βάθος τουλάχιστον πέντε εκατοστών. Μύριζε σαν νερό από υπόνομο. Πέραν από τον κίνδυνο τραυματισμού, υπήρχε σοβαρό θέμα υγιεινής. Τα ρούχα μας και όλα τα κλινοσκεπάσματα έχουν γίνει μούσκεμα. Ανησυχώ ότι οι βαλίτσες μας θα ζυγίζουν πολύ περισσότερο από το επιτρεπτό όριο των 15 κιλών, αφού τίποτα δεν έχει προλάβει να στεγνώσει», ανέφερε εχθές ο Τομ, εξηγώντας ότι η πτήση της επιστροφής τους είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.

Όπως καταγγέλλουν οι δύο Βρετανοί, οι βλάβες στα υδραυλικά του ξενοδοχείου είχαν ως αποτέλεσμα να πλένουν τα δόντια τους και να κάνουν ντους επί δύο μέρες με «καφέ νερό». Επίσης, όταν πήγαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για να φάνε, το προσωπικό τους είπε δύο φράσεις: «no english» και «no food». Το αποτέλεσμα ήταν να κάνουν αναγκαστικά... νηστεία, αφού ο χείμαρρος που είχε σχηματιστεί από τα νερά της βροχής έξω από το ξενοδοχείο δεν τους επέτρεπε να βγουν έξω για να βρουν φαγητό.

Τελικά, εχθές το πρωί, μην αντέχοντας άλλο την πείνα, ο Τομ και ο Γκραντ βγήκαν από το ξενοδοχείο τους, διέσχισαν το «ποτάμι» και πήγαν σε ένα κοντινό βενζινάδικο για να αγοράσουν τσιπς.



Το ζευγάρι είχε κλείσει τις διακοπές του μέσω του πρακτορείου Thomas Cook και δηλώνουν εξοργισμένοι που το πρακτορείο δεν έχει φροντίσει ακόμα για τη μεταφορά τους σε άλλο ξενοδοχείο. Όπως εξηγούν, επικοινώνησαν με την εταιρεία αλλά εκείνοι δεν ήξεραν καν πότε φεύγουν από το νησί. «Νόμιζαν ότι θα φεύγαμε την Δευτέρα ενώ η πτήση μας είναι την Τετάρτη» αναφέρουν οι Βρετανοί, παραπονούμενοι ότι θα χρειαστεί να περάσουν τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους σε ένα ξενοδοχείο χωρίς καθαρό νερό, με κλειστό μπαρ και εστιατόριο, και «μια πισίνα γεμάτη λάσπη».



Από τη μεριά του, εκπρόσωπος του πρακτορείου Thomas Cook δήλωσε στην Daily Mail ότι το πρακτορείο είχε προειδοποιήσει τους τουρίστες για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας και τους είχε ενημερώσει ότι θα έπρεπε να προμηθευτούν φαγητό, στην περίπτωση που θα παρέμεναν αποκλεισμένοι για ένα διάστημα. Επίσης, όπως ανέφερε, η εταιρεία επικοινώνησε με το ξενοδοχείο που τους διαβεβαίωσε ότι οι πελάτες του είναι όλοι ασφαλείς και ότι οι ζημιές σταδιακά αποκαθίστανται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Νέες βολές σε παίκτρια για τις πλαστικές «Αντί να αγόραζε τσάντες βάζετε...» (video)

protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share