Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Λαγκαδινός!

Χάθηκε σε τροχαίο!

30 Σεπτεμβρίου 2018 11:20
Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Λαγκαδινός!

Με ανθρώπινο αίμα βάφτηκε για πολλοστή φορά χθες το μεσημέρι η «γκιλοτίνα» της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, με τον 68χρονο Γιώργο Λαγκαδινό από τη Δάφνη Αμαλιάδας να είναι το νέο θύμα που προστέθηκε στη μακροσκελή λίστα των νεκρών αυτού του δρόμου.

Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στο 7ο χλμ της Εθνικής Οδού, στη διασταύρωση Χανακίων, εκεί που θα εκτελεστεί η πρώτη εργολαβία του έργου, όπως συνηθίζουν να λένε αυτοί που αντιμετωπίζουν τα έργα ως απλούς αριθμούς, προτάσσοντας προϋπολογισμούς, εκπτώσεις και διαγωνισμούς «ραμμένους» στα μέτρα φίλων και «αναδόχων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 1-7 Οκτωβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο 68χρονος Γ.Λαγκαδινός κινούνταν επί της Εθνικής Οδού με το τζιπ του με κατεύθυνση προς Αμαλιάδα, όταν από αδιευκρίνιστη αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη αριστερά από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς τον Πύργο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας με επιβάτες, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα-Πύργος των 9:30π.μ., με συνέπεια τα δύο οχήματα να συγκρουστούν μετωπικά με σφροδρότητα, παρά την προσπάθεια του οδηγού του λεωφορείου να το αποφύγει. Μετά τη σύγκρουση το λεωφορείο προσέκρουσε σε κολόνα, ενώ το τζιπ συγκρούστηκε με έτερο ΙΧ φορτηγό που ήταν στην ίδια κατεύθυνση (προς Πάτρα).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη προσφορά από την AEGEAN! - 20.000 θέσεις από 19 ευρώ!

Στο σημείο ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν λίγα λεπτά αργότερα πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου, διασώστες του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου, καθώς και στελέχη του ΚΤΕΛ Ηλείας. Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 68χρονου, καθώς το όχημα είχε υποστεί σοβαρή ζημιά, και λίγο αργότερα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Δυστυχώς, όμως, ήταν αργά, καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατο του 68χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη βόμβα για την Βάσω Λασκαράκη! - «Παντρευτήκαμε επειδή...»

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ καλά στην υγεία τους είναι –αν και σοκαρισμένοι- οι επιβάτες, οι οποίο αποβιβάστηκαν με ασφάλεια. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου.

«Πάγωσε» η Αμαλιάδα

Tο θλιβερό μαντάτο του θανάτου του Γιώργου Λαγκαδινού σκόρπισε τη θλίψη στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ήλιδας, καθώς η κόρη του, Αγγελική Λαγκαδινού, εργάζεται στο Ακτινολογικό του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Μάλιστα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Λέντζας ξεκίνησε χθες την ομιλία του στην εκδήλωση βράβευσης των δωρητών εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της Αγγελικής, η οποία έμαθε το τραγικό νέο την ώρα που εργαζόταν στο Νοσοκομείο. Η αδελφή της, Έλενα, βρισκόταν στη Ναύπακτο όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση, ενώ ο γαμπρός του νεκρού εργάζεται στο Δασαρχείο Αμαλιάδος. Στη Δάφνη το τραγικό νέο έφθασε αμέσως και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, καθώς ο 68χρονος συνταξιούχος αυτοκινητιστής καταγόταν από τη Δάφνη, την οποία επισκεπτόταν συχνά, και έμενε μόνιμα στη Πάτρα.

Γιάννης Λέντζας: «Συλλυπητήρια στην εργαζόμενη του νοσοκομείου που έχασε τον πατέρα της»

Με τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια εργαζόμενης στο Νοσοκομείο Αμαλιάδος η οποία έχασε χθες τον πατέρα της σε τροχαίο στο δρόμο του θανάτου, ξεκίνησε την ομιλία του ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Λέντζας στην εκδήλωση βράβευσης δωρητών.

Ο 68χρονος συνταξιούχος αυτοκινητιστής Γιώργος Λαγκαδινός, από τη Δάφνη του δήμου Ήλιδας, είναι ο νεκρός του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Χανακίων, στο δρόμο του θανάτου, όπου εκατοντάδες συνάνθρωποί μας έχουν σκοτωθεί.

Η κόρη του, η Αγγελική Λαγκαδινού εργάζεται στο ακτινολογικό του νοσοκομείου Αμαλιάδος όπου εκεί έμαθε το τραγικό νέο. Η άλλη της αδελφή, η Έλενα βρισκόταν στην Ναύπακτο όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση, ενώ ο γαμπρός του νεκρού εργάζεται στο Δασαρχείο Αμαλιάδος. Στη Δάφνη το τραγικό νέο έφθασε αμέσως και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Σούζη: Η κορυφαία μετεωρολόγος σε νέα πρόγνωση για τον Ζορμπά! «Μετά την Αττική πάει...» (Βίντεο)

Ο άτυχος άντρας ήταν ο οδηγός του μπλε τζιπ που συγκρούστηκε μετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας. Ο άτυχος άντρας, που κατάγεται από τη Δάφνη και διέμενε στην Πάτρα, εγκλωβίστηκε στην άμορφη μάζα σιδερικών που είχε μετατραπεί το όχημά του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άντρες του τμήματος Τροχαίας και ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share