Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζακ Κωστόπουλος: Ελεύθερος και ο 55χρονος μεσίτης!

Με περιοριστικούς όρους

28 Σεπτεμβρίου 2018 15:21
Ζακ Κωστόπουλος: Ελεύθερος και ο 55χρονος μεσίτης!

Την ίδια ποινική μεταχείριση με τον κοσμηματοπώλη είχε και ο συγκατηγορούμενος του, 55χρονος, που λίντσαρε τον Ζακ Κωστόπουλο, έξω από το χρυσοχοείο της Ομόνοιας.

Ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα.

Απολογούμενος, φέρεται ότι εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του 33χρονου, υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε για να μην επιτεθεί το ίδιο το θύμα σε αυτούς, καθώς κρατούσε μαχαίρι.

«Μόλις τον αφόπλισα απομακρύνθηκα» φέρεται να είπε, ενώ απέδωσε τα χτυπήματα στο κεφάλι του 33χρονου στον φόβο, λόγω της απειλής του μαχαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούκλος: Αυτός είναι ο 25χρονος νέος σύντροφος της Πάολα!

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν κλήθηκε να «βοηθήσει» αλλά παρουσιάστηκε και επενέβη αυτοβούλως, χτυπώντας με κλωτσιές στο κεφάλι τον Ζακ Κωστόπουλο, η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο νεαρός που δεν του επέτρεψε να σκεφτεί λογικά.

«Είμαι συγκλονισμένος από την κατάληξη ενός νέου παιδιού» λέει ο 55χρονος, υποστηρίζοντας ότι κανένα από τα χτυπήματά του δεν συνετέλεσε στον θάνατο του 33χρονου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share