Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη σοκ για την απαγωγή στην Κύπρο: Ο απαγωγέας έδρασε μαζί με τον άνδρα ερωτικό του σύντροφο!

Ασύλληπτη αποκάλυψη!

28 Σεπτεμβρίου 2018 15:05
Αποκάλυψη σοκ για την απαγωγή στην Κύπρο: Ο απαγωγέας έδρασε μαζί με τον άνδρα ερωτικό του σύντροφο!

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε πριν λίγο έναν νοσηλευτή ο οποίος διατηρούσε σχέση με τον απαγωγεα των δύο ανηλίκων μαθητών στη Λάρνακα.

Ο απαγωγεα Γιώργος Νικολάου ανακρινομενος ανέφερε πως τα ηρεμιστικά χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του, είχαν εξασφαλιστεί με συνταγές που έπαιρνε ο νοσηλευτης από γιατρό στο νοσοκομείο που εργαζόταν.

Αναμένεται να αναζητηθεί και ο γιατρός που έδινε τις συνταγές.

Χτες, οι δύο 11χρονοι μαθητές, έδωσαν στην αστυνομία βιντεοσκοπημένη κατάθεση για τις συνθήκες της απαγωγής τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπλακ άουτ στην "μισή" Αττική: Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα;

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας Στέλιο Στυλιανού, η κατάθεση λήφθηκε παρουσία λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Και η Αττική στο "κόκκινο" λόγω... Ζορμπά! Έρχονται τραγικές ώρες!

Επίσης, καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν και από εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους στο σχολείο, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν για κατάθεση και άλλοι μαθητές.

Ο κ. Στυλιανού, υποστήριξε στο ΡΙΚ ότι έχουν συλλεχθεί διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα οποία αποστέλλονται εντός της ημέρας στο γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος για επιστημονικές εξετάσεις. Ο 35χονος ύποπτος για την απαγωγή οδηγήθηκε σε κυβερνητικό ψυχίατρο.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, δήλωσε ότι έδωσε οδηγίες για έρευνα για τις συνθήκες, υπό τις οποίες απήχθησαν οι δύο εντεκάχρονοι από το σχολείο τους.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share