Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζακ Κωστόπουλος: Χυδαία tweets από τον 55χρονο που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του!

Συντονιστής εθνικιστικής οργάνωσης

27 Σεπτεμβρίου 2018 15:41
Ζακ Κωστόπουλος: Χυδαία tweets από τον 55χρονο που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του!

Ο δεύτερος κατηγορούμενος που συνελήφθη για τον βάναυσο ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, δεν «βαρύνεται» μόνο από μια σειρά χυδαίων tweets αμέσως μετά τον θάνατο του νεαρού.

Ο 55χρονος, ο οποίος όπως προκύπτει από τα βίντεο που ήρθαν στην επιφάνεια κλωτσούσε και χτυπούσε τον Κωστόπουλο, είναι στέλεχος του ακροδεξιού χώρου.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών» το όνομά του φιγουράρει στον κατάλογο με τους συντονιστές της εθνικιστικής οργάνωσης «Πατριωτικό Μέτωπο». Εκεί εμφανίζεται ως «συντονιστής Ανατολικής Αττικής» της οργάνωσης.

Το εν λόγω γεγονός αποδεικνύεται και από δημοσίευμα του Γιάννη Παπαδόπουλου στην «Καθημερινή» στις 8.2.2015, στο οποίο ο Θ.Χ. μιλάει με την ιδιότητα του εκπροσώπου του «Πατριωτικού Μετώπου».

Όπως παρουσίασε το jodigraphics, ο άνθρωπος αυτός το περασμένο Σαββατοκύριακο, και ενώ το σοκ του θανάτου του 33χρονου ήταν ακόμα νωπό, παρουσίασε εντονότατη δραστηριότητα στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου όχι μόνο δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος για την απάνθρωπη συμπεριφορά του, αλλά επιδόθηκε σε νέες χυδαιότητες, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Ζακ αυτοκτόνησε.

Μάλιστα φρόντισε από την πρώτη στιγμή να σχολιάσει – με inside πληροφορίες για το περιστατικό – την έκβαση του πέφτοντας σε αντιφάσεις, προσπαθώντας να δικαιολογήσει ότι αμυνόταν όσοι επιτέθηκαν στον Ζακ.

Όπως υποστηρίζουν και όσοι είχαν συνομιλίες μαζί του στο Twitter, ο ίδιος παραδέχτηκε πως ήταν αυτός που μαζί με τον κοσμηματοπώλη συμμετείχε στο λιντσάρισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Γεωργίου με το "Καφενείο των φιλάθλων"! Σε ποιο κανάλι θα προβάλλεται;

Μάλιστα, σε παλιότερες αναρτήσεις του ο Θ.Χ., σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα, αποκαλούσε «που...ριό εκτός Βουλής» το Gay Pride και μιλούσε για «που...ριό εντός Βουλής που το εκπροσωπεί επάξια».

Άλλοτε πάλι ανέβαζε φωτογραφία με τον πεσμένο στο έδαφος μετά τον ξυλοδαρμό δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και έγραφε «πώς μοιάζει κάποιος προδότης όταν τον γαμ... Πόντιοι» και με υστερόγραφο: «Οι όμοιοί του θα έχουν την ίδια κατάληξη. Το νου σας».

Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share