Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι: "Κάτι που εύχεσαι να μην περάσει κανένας, ούτε καν ο εχθρός σου..."

Όσα λέει ο ίδιος...

25 Σεπτεμβρίου 2018 12:15
Συγκλονίζει ο πυροσβέστης που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι:

Τα τραύματα ακόμα δεν έχουν επουλωθεί, από εκείνη την μαύρη μέρα που πέρασαν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες στο Μάτι.

Μια από τις πιο τραγικές φιγούρες της φονικής πυρκαγιάς είναι ο πυροσβέστη Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος έχασε τη γυναίκα και το έξι μηνών μωρό τους, μια ιστορία που συγκλόνισε.

"Έχω πολλά συναισθήματα αλλά δεν έχω νιώσει ακόμα θυμό. Δεν ξέρω με ποιον πρέπει να θυμώσω. Κάθε μέρα περνάω από όλα τα συναισθήματα εκτός από θυμό. Μέχρι τώρα", αναφέρει χαρακτηριστικά στο αυστριαλιανό ABC.

Ο ίδιος κλήθηκε να αντιμετωπίσει την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην ανατολική Αττική. Φτάνοντας στην υπηρεσία του ενημερώθηκε ότι η πυρκαγιά επεκτάθηκε ταχύτατα και πλέον απειλούσε το σπίτι του. Οι προσπάθειες να επικοινωνήσει με την σύζυγό του, Μαργαρίτα, απέβησαν άκαρπες.

Φτάνοντας στην περιοχή, για να βρει την γυναίκα και το έξι μηνών μωρό τους αντίκρισε τους δρόμους γύρω από το σπίτι του να φλέγονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγωγή στην Κύπρο: Έκκληση της Αστυνομίας για τα 11χρονα αγοράκια! Τι αυτοκίνητο αναζητά; (video)

Όταν η Μαργαρίτα απάντησε το τηλέφωνο, του είπε ότι είχε κατεβεί με το παιδί τους στην παραλία. Ο Ανδρέας Δημητρίου, πάλεψε με τις φλόγες για να καταφέρει να φτάσει στην παραλία όπου βρήκε την σύζυγό του αναίσθητη με το έξι μηνών μωρό τους στο πλάι της. Ο θάνατος του μωρού διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο. Η Μαργαρίτα, δεν ξύπνησε ποτέ από το κώμα και έφυγε από τη ζωή 12 ημέρες αργότερα.

"Είναι κάτι που δεν μπορείς να υπομείνεις εύκολα", λέει ο Ανδρέας και προσθέτει: "Κάτι που εύχεσαι να μην περάσει κανένας, ούτε καν ο εχθρός σου...".

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share