Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απαγωγή στην Κύπρο: Έκκληση της Αστυνομίας για τα 11χρονα αγοράκια! Τι αυτοκίνητο αναζητά; (video)

Απίστευτο θρίλερ στην Μεγαλόνησο! Από την Ελλάδα τα δύο παιδάκια

25 Σεπτεμβρίου 2018 12:02
Απαγωγή στην Κύπρο: Έκκληση της Αστυνομίας για τα 11χρονα αγοράκια! Τι αυτοκίνητο αναζητά; (video)

Έκκληση σε οποιονδήποτε πολίτη αν γνωρίζει οτιδήποτε που θα βοηθήσει στον εντοπισμό των δυο ανήλικων, απηύθυνε μέσω της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Σε δηλώσεις του ο κ.Αγγελίδης ανέφερε ότι η Αστυνομία ψάχνει μεσήλικα άνδρα με αυτοκίνητο τύπου σαλούν και γκρίζου χρώματος. Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία έστησε μπλόκα στην πόλη του Ζήνωνα.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση μέσω social media αλλά και ΜΜΕ για εντοπισμό των απιδιών και αξιολογεί όλες τις πρώτες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Κύπρο: Συναγερμός για βόμβα σε διπλανό σχολείο από αυτό που απήχθησαν τα 11χρονα αγοράκια!

Όλες οι πληροφορίες θα αξιολογηθούν σύμφωνα με τον κ.Αγγελίδη και παράλληλα με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, η Αστυνομία ερευνά και τις πληροφορίες.

«Τίποτα δεν θα μείνει ανεξέταστο. Η Αστυνομία ενημέρωσε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις και όλα τα μέλη του Σώματος», σημείωσε ο κ.Αγγελίδης.

Σημειώνεται ότι έχει σημάνει παγκύπριος συναγερμός και λειτουργούν δυο συντονιστικά κέντρα σε Λάρνακα και Λευκωσία ενώ συναγερμός έχει σημάνει και έξω από το σχολείο των Καμάρων στη Λάρνακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: To Twitter ξεφτιλίζει την Ηλιάνα: "Να δεις που αυτή ο Αργυρός την χώρισε γιατί..."

Πηγή: SigmaLive

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share