Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός στο Ζεφύρι: Μυστήριο στην υπόθεση του κοριτσιού - Όσα λέει η μητέρα της (video)

"Δεν υπάρχει βιασμός! Η κόρη μου λίγες μέρες πριν..."

24 Σεπτεμβρίου 2018 20:55
Βιασμός στο Ζεφύρι: Μυστήριο στην υπόθεση του κοριτσιού - Όσα λέει η μητέρα της (video)

Οδηγήθηκε στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 22χρονης ενώ η μητέρα της υποστηρίζει πως η κόρης της δεν βιάστηκε!

Η νεαρή με τα τατουάζ είχε πάει στο Ζεφύρι για να βρει την δόση της. Εκεί όμως βρέθηκε αρκετή ώρα μετά σε κωματώδη κατάσταση στην άκρη του δρόμου.

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για βιασμό της 22χρονης όμως η μητέρα της υποστηρίζει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο κατηγορούμενος 58χρονος στην κατάθεση του ανέφερε: "Την γνώριζα φυσιογνωμικά. Εκείνη τη μέρα περνούσε από το σπίτι μου μαζί με τον φίλο της. Τους κέρασα ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού."

Στη συνέχεια της κατάθεσης του ο 58χρονος λέει πως ο φίλος της έφυγε και τους άφησε μόνους τους. "Τότε ήρθαμε πιο κοντά χωρίς ωστόσο να έχουμε σεξουαλική επαφή"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη! "Ο ένας είναι ο..."

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια όμως δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας πως η νεαρή είχε σεξουαλική επαφή πριν βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση καθώς βρέθηκε γεννετικό υλικό του 58χρονου πάνω της.

Η μητέρας της όμως ισχυρίζεται στην δική της κατάθεση πως δεν υπάρχει βιασμός και πως αυτό που "είδε" ο ιατροδικαστής ήταν μια σοβαρή επέμβαση γυναικολογικής φύσεως την οποία είχε κάνει λίγες μέρες πριν η 22χρονη.

Την απάντηση θα μπορέσει να την δώσει μόνο η 22χρονη η οποία όμως δεν θυμάται και πολλά από το μοιραίο βράδυ καθώς ήταν υπό την επήρεια ουσιών...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με το Survivor 3; Θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει! Τι συμβαίνει;

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share