Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βαλλιανάτος: "Ο Ζακ μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να προστατευτεί, όχι για να κλέψει"!

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση

23 Σεπτεμβρίου 2018 17:00
Βαλλιανάτος:

Ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ομόνοια σε κοσμηματοπωλείο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για απόπειρα ληστείας που πήγε στραβά και ο νεαρός που κρατούσε αιχμηρό αντικείμενο πάνω του πέθανε μετά από ξυλοδαρμό, όπως δείχνουν και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν. Μάλιστα, για ληστεία είχε κάνει λόγο και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος γράφοντας στο Facebook χθες «Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)... Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24-30/09) από την Άντα Λεούση!

Ωστόσο τώρα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, αλλάζει όσα αρχικά υποστήριξε τονίζοντας ότι ο Ζακ Κωστόσπουλος δεν ήθελε να ληστέψει αλλά να προστατευθεί. «Όποιος ξαναγράψει ή ξαναπεί «ο επίδοξος ληστής» για τον άγρια δολοφονημένο Ζακ θα διαψευσθεί τόσο εικτρά(sic) που θα ντρέπεται που υπάρχει. O Zακ μπήκε στο κατάστημα μέρα μεσημέρι στην Ομόνοια!!!!!(και κλειδώθηκε αυτόματα) όχι για να κλέψει αλλά για να προστατευθεί από κίνδυνο που διέτρεχε λόγω φασαρίας στο απέναντι μαγαζί που καθόταν με παρέα. Οπτικό υλικό υπάρχει. Τα υπόλοιπα στις τρομερές δίκες που έρχονται, αρχίζοντας από την Τρίτη 25 Σεπτ. #tremete», έγραψε στην ανάρτηση του στο Facebook.



 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share