Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών το βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια!

Δείτε ξανά το σοκαριστικό βίντεο!

23 Σεπτεμβρίου 2018 09:42
Στο «μικροσκόπιο» των αρχών το βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα ληστείας στην Ομόνοια!

Το σοκαριστικό βίντεο απο την αιματηρή ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος που αποκάλυψε το protothema.gr, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Το βίντεο στο οποίο ξεδιπλώνεται λεπτό προς λεπτό το χρονικό της ληστρικής επίθεσης και όσα ακολούθησαν όταν ο δράστης εγκλωβίστηκε στο κατάστημα και αρπάζοντας έναν πυροσβεστήρα προσπαθούσε να σπάσει τη γυάλινη είσοδο για να βγεί στο δρόμο και να εξαφανιστεί, έχει μπεί στο «μικροσκόπιο» των αρχών, ενώ αναμένεται να επέμβει και αυτεπάγγελτα και ο εισαγγελέας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» μεγατόνων: Κατεβαίνει ο Ντάνος στην πολιτική;

Και αυτό γιατί στις «σκληρές» σκηνές που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας φαίνονται δύο άτομα να κλωτσούν τον άντρα. ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πέρασε μέσα απο τη τζαμαρία και τραυματίστηκε απο τα σπασμένα τζάμια και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο έξω απο το κοσμηματοπωλείο.

Ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να διαπιστώσει τα αίτια του θανάτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός ληστής ήταν άτομο εξαρτημένο απο ναρκωτικές ουσίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24-30/09) από τον Κώστα Λεφάκη!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεo

protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share