Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκστρατεία αγάπης για την μικρή Ασπασία! Ποιοι αθλητές μαζεύουν λεφτά για εκείνη;

Το 22χρονο κορίτσι από το Άργος εξακολουθεί να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά

22 Σεπτεμβρίου 2018 14:52
Εκστρατεία αγάπης για την μικρή Ασπασία! Ποιοι αθλητές μαζεύουν λεφτά για εκείνη;

Το 22χρονο κορίτσι από το Άργος εξακολουθεί να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά

Εκστρατεία αγάπης ξεκινούν αστέρες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν στην άτυχη Ασπασία Μπόγρη ένα νέο αναπηρικό αμαξίδιο - ορθοστάτη, το οποίο θα της προσφέρει εξατομικευμένη στήριξη και ευθυγράμμιση του σώματος της.

Το 22χρονο κορίτσι από το Άργος εξακολουθεί να ανεβαίνει τον δικό του γολγοθά, καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τόσο στην κίνηση όσο και στην επικοινωνία της με το περιβάλλον από το μοιραίο μεσημέρι της 12ης Αυγούστου 2013, όταν την πυροβόλησε πισώπλατα ο ίδιος της ο πατέρας, τραυματίζοντας τη σοβαρά στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: Η απίστευτη αλλαγή που "ξεφτιλίζει" το Survivor! Αυτά θα είναι τα ονόματα των δύο ομάδων!

Ανάμεσα στους σπουδαίους Έλληνες αθλητές, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανακουφίσουν τη δύσκολη διαβίωση της Ασπασίας, οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς παραχώρησαν, ως εκπρόσωποι του Eurohoops, προς δημοπρασία μια επίσημη μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη και από τους δυο.

Από τη σπουδαία κίνηση των διάσημων παικτών εμπνεύστηκαν και μια σειρά ποδοσφαιριστές από Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίοι παραχώρησαν στο Charityidol.gr, το οποίο διοργανώνει διαδικτυακή δημοπρασία που ξεκίνησε στις 17 Σεπτεμβρίου και λήγει το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας για τον ίδιο σκοπό, υπογεγραμμένες από τους ίδιους επαγγελματικές φανέλες, τις οποίες είχαν φορέσει σε νικητήριους αγώνες συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso του δημοσιογράφου Θάνου Μακρογαμβράκη.

Έτσι, ο παίκτης του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς έδωσε τη φανέλα από το παιχνίδι των πλέι οφ του Champions League με την Μπενφίκα (1-1). Ο δε Βασίλης Λαμπρόπουλος της ΑΕΚ παραχώρησε τη φανέλα που φορούσε στον νικητήριου αγώνα της ομάδας του με τη Βίντε με σκορ 1-2.

Η συγκεκριμένη μπλούζα είναι συλλεκτική, καθώς στο μπροστινό μέρος φέρει το λογότυπο των Παιδικών Χωριών SOS.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου (22-23/09) από την Άντα Λεούση!

Ο ποδοσφαιριστής Παντελής Θεολόγος, αναφέρει η Espresso, παραχώρησε μια φανέλα που είχε στην κατοχή του και ανήκε στον παλαίμαχο διεθνή στόπερ Σωτήρη Κυργιάκο από την εποχή που έπαιζε με τα χρώματα της Λίβερπουλ, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης του Ατρομήτου παραχώρησε τη φανέλα της Εθνικής ομάδας που φορούσε στο νικητήριο ματς Εσθονία - Ελλάδα 0-1.

Αρκετοί ήταν και οι ποδοσφαιριστές από την Κύπρο που ακολούθησαν το παράδειγμα τους, όπως ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ο Χαράλαμπος (Χάμπος) Κυριάκος και ο Κωνσταντίνος Παναγής.

Το αμαξίδιο -ορθοστάτης, που θα βελτιώσει τη ζωή της Άσπας και της ηρωίδας μητέρας της Σπυριδούλας Φατούρου είναι αξίας 3.553 ευρώ.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share