Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φοιτητές έστειλαν τον καθαριστή του Πανεπιστημίου διακοπές στην Τζαμάικα! (Photos)

Έκλαψε από την χαρά του!

20 Σεπτεμβρίου 2018 14:27
Φοιτητές έστειλαν τον καθαριστή του Πανεπιστημίου διακοπές στην Τζαμάικα! (Photos)

Μία όμορφη πράξη αγάπης που λίγοι θα σκέφτονταν πραγματοποίησαν περίπου 230 μαθητές του Πανεπιστημίου Μπρίστολ στον αγαπημένο τους καθαριστή.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές συγκέντρωσαν χρήματα για τον καθαριστή του πανεπιστήμιου τους, ώστε εκείνος και η γυναίκα του να πάνε πολυτελείς διακοπές στον τόπο καταγωγής τους στην Τζαμάικα.

Η στιγμή που ο Έρμαν Γκόρντον λαμβάνει τον φάκελο με τα 1.700 ευρώ μόνο συγκίνηση προκαλεί καθώς ο ίδιος ξεσπά σε κλάματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τον σκότωσα γιατί..." - Ομολογία σοκ από τον δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Ο λόγος βέβαια που οι μαθητές του έκαναν αυτό το δώρο δεν ήταν μόνο για απολαύσει μερικό χρόνο με την γυναίκα του, αλλά για να πάει στην πατρίδα του που είχε να επισκεφτεί χρόνια και να συναντήσει από κοντά τους συγγενείς του.

«Ο Θεός να τους έχει όλους καλά. Όλοι θα το δουν αυτό και θα σκεφτούν πως είμαι τρισεκατομμυριούχος», είπε ο Γκόρντον.

Μάλιστα, οι μαθητές θέλησαν να τους κάνουν δώρο κι ένα 2ήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο για να γιορτάσουν την 23η επέτειό του γάμου τους.

«Δεν έχω ξανανιώσει τόση αγάπη στη ζωή μου! Δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό οι μαθητές. Δεν ξέρω από επιστήμες και βιβλία, ξέρω όμως από αγάπη! Και πάντα προσπαθώ να ενθαρρύνω τους μαθητές όταν τους βλέπω να ζορίζονται, αυτό ξέρω να κάνω», είπε ο πιο αγαπητός καθαριστής Πανεπιστημίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share