Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βιασμός στο Ζεφύρι: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης στη μητέρα της! (video)

Σε καταστολή μετά τον άγριο βιασμό το κορίτσι με το τατουάζ!

19 Σεπτεμβρίου 2018 21:39
Βιασμός στο Ζεφύρι: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης στη μητέρα της! (video)

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του άγριου βιασμού της 22χρονης στο Ζεφύρι!

Χθες αργά το βράδυ την αναγνώρισε η μητέρα της από το τατουάζ που είδε στην τηλεόραση. "Είναι το παιδί μου!" είπε η μητέρα της και έτρεξε στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στην κόρη της!

Η 22χρονη Έλενα γνώρισε το πιο σκληρό πρόσωπο του κόσμου των ναρκωτικών. Η νεαρή έπεσε θύμα άγριου βιασμού στο Ζεφύρι και βρέθηκε σε ημιλυπόθημη κατάσταση όταν την πέταξαν στην άκρη του δρόμου..

Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Έλενα είχε φύγει από το σπίτι της και είχε εξαφανιστεί. Η όμορφη Έλενα, θύμα των ναρκωτικών, βρέθηκε στο Ζεφύρι για να βρει ακόμα μια δόση... Εκεί όμως έμελε να πέσει θύμα άγριου βιασμού και να πεταχτεί στην άκρη του δρόμου.

Οι Αστυνομικοί περιμένουν να δείξει σημάδια βελτίωσης για να μπορέσει να δώσει κατάθεση ώστε να συλληφθούν οι δράστες της αποτρόπαιας πράξης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουλ στην κυτταρίτιδα η Ελένη Μενεγάκη: Στην φόρα αρετουράριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας!

Η Έλενα ήταν σε καταστολή για έξι μέρες στην Εντατική ενώ πλέον είναι σταθερή και αρχίζει να επικοινωνεί με τον περίγυρο της. Όταν η νεαρή άνοιξε τα μάτια της αντίκρισε τη μητέρα της και τα πρώτα λόγια της προκαλούν δάκρυα: "Μαμά δεν περίμενα να έρθεις..." της είπε.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Έλενα το είχε σκάσει από το σπίτι. Όπως δήλωσε η μητέρα της στους Αστυνομικούς, η κόρη της δεν μένει μαζί τους αρκετό καιρό. Μένει σε κάποιο σπίτι στον Κολωνό αλλά επικοινωνούν.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share