Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επεισόδια στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο η 19χρονη που τραυματίστηκε στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα! (Video)

Κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα!

19 Σεπτεμβρίου 2018 09:29
Επεισόδια στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο η 19χρονη που τραυματίστηκε στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα! (Video)

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 19χρονη κοπέλα, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το agriniopress.gr, η 19χρονη, ενδέχεται να τραυματίστηκε τελικά από αυτοσχέδια ναυτική φωτοβολίδα και συγκεκριμένα από την αλυσίδα του πίσω μέρους της, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, να πέσει και να επέλθουν χειρότερα τραύματα.

Όλα τα παραπάνω όμως ερευνώνται την ώρα που η 19χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Παράλληλα, αναμένεται ιατρός ΩΡΛ για να προχωρήσει σε εξετάσεις και να αντιμετωπιστούν τα τραύματα της. Θα χρειαστεί όμως και χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Δεν διατρέχει πάντως κίνδυνο η ζωή της.

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος αγνώστων δραστών πάντως, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Έξι ΟΙ συλλήψεις για τα επεισόδια στο Αγρίνιο

Παράλληλα, σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία μετά τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν 28 χρονος, 41χρονος, 20χρονος, 19χρονος, 17χρονος και 15χρονος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κράνος και ξύλινα στυλιάρια.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους είναι για παράβαση σχετική με εκρηκτικές ύλες, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share